Voittavan pesuliiketoiminnan ylläpitäminen vaatii panostuksia laatuun

24.11.2023

Neste Anjalan yrittäjä Janne Kanerva teki nopean päätöksen investoida uuteen autonpesukoneeseen syksyllä 2023. Vanha pesulaitteisto oli tullut tiensä päähän ja tarve saada modernimpi, laadukkaampi ja luotettavampi pesukone oli akuutti. Janne Kanerva kääntyi Prowashin puoleen ja uusi WashTec Race -pesulaitteisto oli täydessä toiminnassa kahdessa kuukaudessa hankintapäätöksestä.

Kannattavan liiketoiminnan ylläpitäminen vaatii uudistuksia

Investointi moderniin autonpesupesulaitteistoon ei ole pelkästään kustannus, vaan aina sijoitus liiketoiminnan kestävään kasvuun. Tehokkuus, ympäristöystävällisyys, vähentynyt huoltotarve ja paremmasta pesutuloksesta saatava kilpailuetu ovat kaikki tekijöitä, jotka tekevät investoinnista merkittävän ja luovat vahvan perustan autonpesuliiketoiminnan menestykselle pidemmälläkin aikavälillä. Näkemyksellisenä yrittäjänä Janne Kanerva tutki huolellisesti eri vaihtoehtoja ja päätyi Prowashin tarjoamaan ratkaisuun. 

”Prowash oli jo pitkään tarjonnut uusia pesulaitteistojaan ja tiesin heidän tuotteidensa laadun sekä vahvan asiantuntemuksen autonpesuliiketoiminnassa. Kun uuden koneen hankinta tuli ajankohtaiseksi, olin heihin yhteydessä ja asiat alkoivat rullaamaan vauhdikkaasti. Vanhan koneen purku sekä uuden koneen asennus ja käyttöönotto sujuivat nopeasti ja ammattimaisesti. Uuden WashTec Racen ensimmäiset testipesut tehtiin kahden kuukauden sisällä hankintapäätöksestä”, kertoo Neste Anjalan yrittäjä Janne Kanerva.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×