Autonpesu on kannattavaa lisäliiketoimintaa lounaskahvilalle

1.2.2022

Autonpesu on kannattavaa lisäliiketoimintaa lounaskahvilalle

 Ravintola-alan yrittäjä Katja Virmalainen on pyörittänyt suosittua Onni-Tonni lounasravintolaa Keuruulla menestyksekkäästi jo vuosien ajan. Aikaisemmin perinteisen huoltoaseman kahvilana toiminut ruokapaikka on Katjan aktiivisen yrittäjyyden aikana löytänyt menestyskonseptin myös autonpesusta. Kun vanha autonpesukone piti päivittää uuteen, Katja sai hankittua huippulaitteet ilman investointia hyödyntäen Prowashin tarjoamaa Elinkaarimalli-rahoitusratkaisua.

Palvelukonseptit ovat muuttamassa muotojaan

Kun aikaisemmin perinteinen huoltoasemaliiketoiminta perustui pitkälti polttoainejakeluun, on nykyinen palvelukonseptointi huomattavasti monimuotoisempaa. Näin myös Onni-Tonnin kohdalla. Aikaisemmin huoltoaseman kahvilana toiminut ruokapaikka on vuosien myötä löytänyt uusia kannattavia liiketoiminta-aihioita.

”Keskeisen sijaintimme ansiosta olemme hyvien liikennevirtojen saumakohdassa, mikä on mahdollistanut sen pohdinnan, että mitä kaikkea voisimmekaan asiakkaille tarjota. Nimesimme aikoinaan itsemme Pelikahvilaksi ja tarjosimme ravintolapalveluiden lisäksi sosiaalisia bingo- ja visailutapahtumia. Samoin Veikkauksen pelien myynti on meillä ollut aina suosittua. Kaikista kannattavinta on kuitenkin ollut autonpesu. Varsinkin nyt, kun poikkeuksellisten aikojen takia ravintolapalvelujen tarjoamisessa on ollut rajoituksia”, sanoo Onni-Tonnin omistajayrittäjä Katja Virmalainen.

Lue Onni-Tonnin koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×