Shinetecs-käsittelyn jälkeen autosi kiiltää kuin uusi

21.1.2019

Shinetecs-käsittelyn

Shinetecs-konsepti perustuu ainutlaatuiseen saman nimiseen vahaan. Vaha korjaa maalipinnan epätasaisuuksia, palauttaen maalipinnan kiiltoa, se antaa suojaa maalipinnalle ja sen avulla auto kiiltää ennen näkemättömällä tavalla.

Prowash toi Shinetecsin markkinoille v. 2012. Niissä koneissa, joissa järjestelmä on käytössä, keskimäärin 15% pesuista on Shinetecsillä varustettuja pesuja. Shinetecs on kasvattanut asiakkaidemme pesun katetta siten, että investointi on maksanut itsensä takaisin noin puolessa vuodessa.

Miten Shinetecs toimii?

  • Uusi maalipinta on sileä ja se heijastaa valoa ilman hajontaa (maalipinta kiiltää)
  • Maalipinnan ikääntyessä, se muuttuu huokoiseksi ja valon heijastumaan tulee hajontaa (maalipinta muuttuu mattaiseksi)
  • ShineTecsin akryylipolymeeri täyttää maalipinnan epätasaisuutta joka vahauksella
  • Useamman pesukerran jälkeen maalipinnan kiilto saadaan lähes uuden maalipinnan veroiseksi

Katso video Prowashin Tietopankissa.

Kun teemme sinun koneesta Shinetecs –koneen, asennamme koneeseesi järjestelmän, teemme koneeseesi ohjelman, annamme sinulle ja henkilökunnallesi koulutuksen myyntiin ja annamme sinulle valmiin markkinointipaketin. Sinun tarvitsee vain alkaa myydä ja pesutuottosi paranevat usealla kymmenellä prosentilla.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten Shinetecs parantaa sinun autonpesuliiketoiminnan katetta.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×