Perheyritys vie autonpesuliiketoimintansa uudelle tasolle

24.6.2024

Jalastuulen liikennepalveluasema on ollut tärkeä osa Jalasjärvellä sijaitsevaa aluetta jo vuodesta 1981 lähtien. Nykyisin Jalastuulen liiketoimintaa pyörittävät Marko Marttila ja hänen poikansa Jere, joka on ottanut vastuuta yrityksen toiminnasta nyt jo kolmannessa polvessa. Jalastuuli oli pitänyt taukoa autonpesuliiketoiminnasta useita vuosia. Kun tarve saada uutta kannattavaa lisäliiketoimintaa tuli ajankohtaiseksi, päätös syntyi nopeasti. Yritykseen hankittiin Prowashilta WashTecin moderni Race-autonpesukone.

Liikennepalveluasemalle autonpesu on keskeinen liiketoimintalähde

Jalastuulessa autonpesutoiminnalla on pitkät perinteet. Ensimmäinen pesuhalli rakennettiin jo vuosituhannen vaihteessa ja vuonna 2008 investoitiin uuteen pesuhalliin ja pesukoneeseen. Viimeisten 10 vuoden aikana pesutoiminta kuitenkin hiipui ja jäi taka-alalle muihin palveluihin panostamisen myötä. Autonpesu kuitenkin nousi uudelleen pintaan ja kiinnostus saada yritykselle kannattavaa lisäliiketoimintaa houkutteli.

”Prowashin asiantuntija esitteli meille tarkat kustannus- ja kannattavuuslaskelmat siitä, mitä pitäisi pesuvolyymien olla, jotta moderniin autonpesukoneeseen ja pesuhalliin kannattaisi investoida. Aikojen saatossa laitteet ovat kehittyneet huimasti ja autoilijoiden asenteet autonpesuun ovat muuttuneet suotuisasti. Loppuen lopuksi päätös oli helppo ja hankkeen suunnittelu käynnistyi rivakasti”, kertoo Jalastuulen yrittäjä Marko Marttila.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×