XL-koneet – helppoutta ja uusia asiakkaita

Ovatko asiakkaasi joskus harmitelleet kuinka hankalaa pesuun ajaminen on? Onko sinulta peräti joskus jäänyt pesut myymättä, koska asiakkaan auto ei mahdu autopesukoneeseen? Uusilla XL-koneet tuovat helppoutta asiakkaallesi ja mahdollistavat aivan uusien asiakkaiden ottamisen pesuun.

Mitä tämä tarkoittaa?

Tiesitkö, että peräti 35% autoilijoista kertoo, että pesisi autoaan useammin , mikäli se oli helpompaa ja 15% autoilijoista on sitä mieltä että autopesukoneeseen ajaminen on hankalaa. (Lähde: Prowash autonpesututkimus 04/2012, Think If Laboratories Oy)

Uudella XL-koneella, jonka pesuleveys on peräti 2,58 m helpotat pesuun ajamista ja saat tyytyväisempiä asiakkaita. Saatat myös saada aivan uusia asiakkaita, joiden auto ei aiemmin ole autopesukoneeseesi mahtunut.

Leveää XL-mallia löytyy kaikista normaali pesukorkeuksista (2,25 m – 2,80 m). Erityisesti pakettiautokaluston on suunniteltu 2,90 m pesukorkeudella oleva autonpesukone. 2,90 pesukorkeuden koneissa on korkeammat sivukuivaussuulakkeet ja suuremmat sivukuivauspuhaltimet kuin normaalikorkuisissa koneissa tuoden paremman kuivaustuloksen korkeiden autojen pesuun.

Washtecilta löytyy myös erityisesti matkailuautojen pesuun ja erityiskorkean pakettiautokaluston pesuun soveltuva autonpesukone. Softcare Pro Classic SM320XL:stä on erityisohjelmat etulipallisten matkailuautojen pesuun.

×