Parhaat pesukoneet ja Palvelumestarin neuvot kannattavuuden taustalla

29.5.2019

Palvelumestarin neuvot kannattavuuden taustalla

Parhaat pesukoneet ja Palvelumestarin neuvot kannattavuuden taustalla

Pitkän linjan huoltamoyrittäjä Jari Siltaniemi tietää miten autonpesulla tehdään kannattavaa liiketoimintaa. Lähes 15 vuoden ja kolmen autonpesukoneen kokemuksella hän on oppinut miten autonpesu tehdään loppuasiakkaalle houkuttelevaksi ja yrittäjälle kannattavaksi. Autonpesukoneen toimittajaksi hän on aina valinnut Prowashin, sen erinomaisten pesulaitteiden ja toimivan huoltokonseptin takia. Prowashin uuteen Palvelumestari-palveluun hän on todella tyytyväinen.

Autonpesukoneen säännöllinen päivittäminen pitää tehot yllä

Kullakin laitteella on oma elinkaarensa, niin myös autonpesukoneella. Kun uuden laitteen hankinta tulee eteen, on se hyvä mahdollisuus päivittää kone uusimman teknologian mukaiseksi ja varustaa toiminnallisuuksilla, joita edellisen koneen hankinnan yhteydessä kenties ei ollut olemassakaan. Neste Suomenojan yrittäjä Jari Siltaniemi on ollut tämän tilanteen edessä kaksi kertaa, kun tällä hetkellä hänen pesuhallissaan pyörii järjestyksessään kolmas pesukone.

”Uuden autonpesukoneen hankinta on aina uusi mahdollisuus palvella asiakkaita entistä paremmin ja tehdä entistä kannattavampaa liiketoimintaa. Olen aina hankkinut koneen Prowashilta. Parhaan pesutuloksen lisäksi syyt päätyä tekemään hankinta heiltä ovat olleet jatkuvasti kehittyneet Washtecin laitteet sekä heidän toimiva huoltokonseptinsa”, sanoo Neste Suomenojan yrittäjä Jari Siltaniemi.

Lue koko asiakastarina täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×