Pesupaikka on moderni autonpesukeskus kaikilla herkuilla

17.9.2021

Pesupaikka on moderni autonpesukeskus, joka toimii Espoon Leppävaarassa ja Helsingin Ruoholahdessa. Yhtiön nopean kasvun takana ovat näkemyksellisyys asiakaslähtöisessä autonpesuliiketoiminnassa sekä selkeä kokonaiskonsepti. Nopea ja laadukas pesukatu, monipuoliset pesuvaihtoehdot, itsepalvelupesupaikka ja vedenpuhdistamo ovat kokonaisuus, joka tarjoaa kaikille autonpesijöille sopivan vaihtoehdon.

 Tavoitteena tuottaa asiakkaan odotuksia vastaava pesukokemus

Autonpesuliiketoiminta on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja uusia autopesuloita on perustettu ympäri maata vilkkaasti. Kun Juha Ruoholle ja hänen tiimilleen syntyi ajatus aloittaa autonpesuliiketoiminta, lähtökohtana oli alusta alkaen tarjota selkeä pesukonsepti, positiivinen pesukokemus ja sopiva vaihtoehto kaikille autonpesijöille.

”Autonpesutarpeita ja asiakkaita on monenlaisia. Tavoitteenamme on tarjota helppo ja nopea pesukokemus, joka ottaa huomioon kaikki eri toiveet ja tarpeet. Helppous, nopeus ja yksinkertaisuus – siinä konseptimme kulmakivet. ”, kertoo Juha Ruoho.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×