Prowash Pesutili tuo lisäarvoa kuluttajalle ja lisätuottoja pesuyrittäjälle

Trendi jo monella toimialalla on ollut kuukausittaiseen maksuun perustuvan jatkuvan palvelun tarjoaminen. Nyt tämä on mahdollista toteuttaa myös autonpesussa. Prowash Pesutili on  teknologia, joka mahdollistaa kannattavan kuukausimaksullisen pesutoiminnan aloittamisen täysin automatisoidusti.

Kun pesuyrittäjä tekee pesutilisopimuksen, asennetaan pesukoneeseen rekisterintunnistuskamera ja Pesutili-black box. Liikepaikan tiedot lisätään Pesutilin nettisivuille www.pesutili.fi ja kaikille Pesutili-applikaation ladanneille pesuasiakkaille päivittyy uusi pesupaikka heidän mobiilisovellukseensa.

Pesuasiakkaille tilin avaaminen tapahtuu hetkessä: lataa sovellus, syötä ajoneuvon tiedot sekä maksutiedot. Veloitus tapahtuu automaattisesti asiakkaan luottokortilta.

Pesutiliin ei tarvitse investoida. Maksat palvelumaksua, joka sisältää käyttöoikeuden fyysisiin laitteisiin ja niiden asennukset sekä konfiguroinnit; Masterbox ja pesuohjain sekä rekisterintunnistuskamera. Veloitus kattaa myös niiden ylläpidon ja tukipalvelut.

Katso videoilta kuinka yksinkertaista Pesutiliapplikaation käyttäminen on:

 

Näin käytät Pesutilisovellusta:

Lue kuinka kuukausimaksullinen autonpesu mullistaa pesutoiminnan kannattavuuden. Lataa opas tästä.

Lue miten Pesutili tuo lisätuottoja pesuyrittäjälle. Lataa esite tästä.

Kuinka paljon kuukausimaksullinen pesu voisi tuoda lisää myyntikatetta? Laske se Prowashin tuottolaskurilla.

Lisätietoja Pesutilin nettisivuilta: www.pesutili.fi

×