Pesuaineiden menekinhallinta lisää autonpesuliiketoiminnan kannattavuutta

25.9.2023

Autopesuyrittäjät tietävät, kuinka tärkeää on hallita pesuaineiden ja -kemikaalien kulutusta tehokkaasti. Prowash tarjoaa nyt autopesuloille entistä kustannustehokkaamman ratkaisun pesuaineiden menekin reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan.

Fluids-pinnanmittausjärjestelmä on helppo, tarkka ja edullinen

Fluids on helppo, tarkka ja edullinen tapa seurata erikokoisten nesteastioiden ja -säiliöiden nestemäärää reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että autopesuloiden ei tarvitse enää arvailla, kuinka paljon pesuainetta on jäljellä tai milloin on aika tilata lisää. Järjestelmä ilmoittaa automaattisesti, kun säiliön hälytysrajat ylittyvät. Tämä vähentää turhia varastoja ja logistiikkakuluja, mikä puolestaan johtaa huomattaviin kustannussäästöihin.

Lue lisää>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×