Avoimet työpaikat: Huoltoedustaja

30.11.2021

Prowash Oy on osa Pohjoismaiden suurinta autonpesuliiketoimintakonsernia ja on markkinajohtaja Suomessa. Konsernin liikevaihto edellisellä tilikaudella oli n. 35 M€ ja palveluksessa on n. 100 henkilöä. Myymme ja markkinoimme sekä kehitämme autonpesukoneita ja palvelukokonaisratkaisuja sekä myymme autonpesukemikaaleja ja huollamme myymiämme laitteita.

Suomessa pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla Petikossa. Haemme nyt kahta työkaveria vahvistamaan organisaatiotamme niin Uudellamaalla kuin Pohjois-Savon alueella:

HUOLTOEDUSTAJA

Huollat autonpesukoneita ja muita laitteitamme, teet määräaikaishuoltoja ja osallistut myös laiteasennuksiin. Toimit osana huoltoedustajatiimiämme, lisäksi sinua tukee maan kattava alihankkijaverkostomme. Tarvitset työssäsi aikaisempaa kokemusta huoltotöistä ja asiakaslähtöisestä työskentelystä. Sähkö ja / tai teknisen puolen koulutus on ehdoton etusi.

Olet järjestelmällinen ja sosiaalinen tiimipelaaja. Osaat laittaa työt tärkeysjärjestykseen ja toimit tehokkaasti myös kovan kiireen keskellä. Parhaiten sovellut porukkaan avoimen ja positiivisen asenteesi ansiosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa tiimissä, hyvin voivassa yhtiössä, missä henkilöstöstä pidetään hyvää huolta.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.12.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiina.ekroos@prowash.fi otsikolla huoltoedustaja. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Ekroos puh. 041 5004554.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×