Raskaan ajoneuvon pesu neljässä minuutissa

14.1.2019

Prowash short track

Pese raskas kalusto paremmin ja säästä samalla kustannuksissa

Hyötyajoneuvon omistajalle puhdas ajoneuvo on hyvä tapa erottautua muista ja kustannustehokas keino rakentaa erinomaista mielikuvaa koko yrityksestä. Prowash tuo Suomeen Ruotsin markkinoilla jo pitkään toiminen raskaan kaluston pesukonseptin ja niitä tukevat taustajärjestelmät, jotka mahdollistavat yrittäjälle oman kaluston puhtaanapidon lisäksi hyvän pesubisneksen tekemisen.

Prowashin Maxiwash Vario sopii eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin

Nimensä mukaisesti se muokkautuu tarpeisiisi monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Erilaiset kemikaalijärjestelmät, korkeapainejärjestelmät ja monipuolinen ohjausjärjestelmä varmistavat, että monen muotoiset erilaiset ajoneuvot pystytään laitteella pesemään, oli kyseessä sitten linja-auto, tavara-auto, henkilöauto, puutavara-auto tai vaikkapa kaivoskone.

Prowashin Short track-toiminto säästää aikaa

Maxiwash Varion Short track -toiminnon avulla pystytään pitkäkin bussi pesemään vain 10 metriä pitkässä hallissa, myös sen keula ja perä ristiinpesuliikkeellä noin neljässä minuutissa.

Ensimmäisessä vaiheessa kaksi sivuharjaa ja yksi kattoharja pesevät ajoneuvon etuosan, harjojen väistäessä sivupeilit. Kuljettaja ajaa ajoneuvon hiukan eteenpäin, jolloin harjat ylettyvät pesemään ajoneuvon takaosan. Short track -toiminto mahdollistaa eri pituisten ajoneuvojen pesemisen samassa tilassa nopeasti ja tehokkaasti.

Katso animaatio Prowashin Tietopankissa ja totea itse, miten Short track toimii.

Katso animaatio>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×