Autonpesu täydentää monipuoliset palvelut autoilijoille

20.9.2021

Autopalvelukeskus Harkka tarjoaa autoilijoille kaikki palvelut, joita tien päällä vain tarvitaan. Turun seudulla jo 20 vuotta toimineen perheyrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. huolto- ja korjaamopalvelut, hinauspalvelu, katsastuspalvelu sekä niitä täydentämässä autonpesupalvelut. Kun vanha autonpesukone oli tullut tiensä päähän, Harkka-yhtiöt päätti investoida laadukkaaseen Prowashin toimittamaan Washtec-autonpesukoneeseen ja moderniin teknologiaan, jolla Harkka-yhtiöt pystyy erottautumaan kilpailijoistaan entistä paremmin.

Synergiaa monipuolisista palveluista

Harkka-yhtiön yrittäjät Esa ja Tomi Harkka ovat olleet autoalalla jo vuodesta 1990. Pitkän kokemuksen myötä on vuosien aikana koko ajan korostunut monipuolisten palveluiden tarjoaminen autoilijoille. Kun autoilija saa yhdeltä luukulta kaiken tarvitsemansa vaivattomasti ja kokonaisedullisesti, on yrittäjänkin näkökulmasta helpompi paketoida eri palvelut houkutteleviksi kokonaisuuksiksi ja tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

”Eri palvelut tukevat hyvin toisiaan ja saamme niistä selkeitä synergiahyötyjä. Autonpesu on täydentänyt palvelukokonaisuuttamme jo kymmenen vuoden ajan. Omana erillisenä liiketoimintana se on kannattavaa ja toisaalta se on hyvä lisä esim. huolto- ja korjaamoliiketoimintaamme. Kun meillä huollossa ollut auto luovutetaan pestynä, on asiakkaiden palaute ollut todella positiivista”, kertoo Harkka-yhtiöiden yrittäjä Tomi Harkka.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×