Autonpesun täydellisen lopputuloksen takaavat oikeat pesuaineet

Prowashin kattava pesuainevalikoima sisältää kaiken mitä tarvitaan ammattimaisessa autonpesussa. Olemme asiantuntijoita pohjoismaisessa ilmastossa toimivista pesuaineista ja tarjoamme oikean pesuaineen kaikkiin autonpesun eri vaiheisiin. Tiedämme millä pesuaineseoksilla saavutetaan parhaat puhdistustulokset kunkin vedenlaadun osalta. Pesuaineemme on viritetty täydellisesti toisiinsa ja varmistavat maksimaalisen puhdistustehon.

Valikoimastamme löytyvät tehokkaat pesuaineet esipesuun, pyöräpesuun, vaahtoesipesuun ja harjapesuun sekä laadukkaat aineet kuivausapuun ja vahaukseen.

Prowash on ympäristöystävällisen autonpesun edelläkävijä Pohjoismaissa ja meiltä löytyy markkinoiden kattavin tarjooma Joutsenmerkittyjä pesuaineita. Näillä tuotteilla voit olla varma upeasta pesutuloksesta huolehtien samalla ympäristöstä.

Valitse oikea pesuaine vuodenajan mukaisiin autonpesutarpeisiin

Vuodenaikaan sopivan pesuaineen valinta on avain auton eri pintojen säilyttämiseen ehjinä ja puhtaina. Prowash tarjoaa kattavan valikoiman erikoispesuaineita, jotka on suunniteltu juuri tiettyihin likatyyppeihin. Olipa kyseessä talvinen piki tai kesäinen siitepöly, Prowashin ratkaisuilla pidät autosi puhtaana ja hyväkuntoisena läpi vuoden.

Autonpuhdistuksen tärkein sääntö on valita oikea pesuaine likatyypin mukaan. Prowashin erikoispesuaineet tarjoavat täsmäratkaisut vuodenajan mukaisiin haasteisiin.

Talven haasteet: Asfalttipiki ja tiesuola

Talvikuukausina auton pinnoille kertyvä asfalttipiki on tahmeaa ja vaikeasti irrotettavaa. Erityisesti vaaleat autot kärsivät tästä, kun piki kertyy helmoihin ja renkaisiin. Pikeä irtoaa etenkin tuoreesta asfaltista sekä talviaikana, jolloin käytetään nastarenkaita. Tähän ongelmaan Prowashin pikeen tehoava pesuaine on avainratkaisu, sillä se liuottaa bitumin tehokkaasti ilman auton maalipinnan vahingoittumista.

Toinen talvinen ongelma on tiesuola. Se kiinnittyy maalipintaan ja voi vahingoittaa sitä pysyvästi. Prowashin tiesuolaa liuottava pesuaine on suunniteltu nimenomaan tämän hankalan lian irrottamiseen. Erikoiskoostumus takaa, että suola irtoaa esipesun aikana ilman maalipinnan naarmuuntumista.

Kesän likatyypit: Hyönteiset ja siitepöly

Kesä tuo omat haasteensa, kun hyönteiset ja siitepöly tarttuvat auton pintaan. Hyönteisten jäänteet ovat erityisen sitkeitä ja vaativat niille varta vasten suunnitellun pesuaineen. Prowashin hyönteislikaan erikoistunut pesuaine on kehitetty poistamaan nämä jäänteet nopeasti ja tehokkaasti.

Siitepölyn aiheuttamat vauriot ovat toinen kesäinen haaste. Siitepölyn happamat ainesosat voivat vaurioittaa maalipintaa, erityisesti jos ne jäävät pinnalle pitkäksi aikaa. Prowashin siitepölyn poistoon tarkoitettu pesuaine irrottaa siitepölyn hellävaraisesti, estäen maalipinnan ennenaikaisen ruostumisen ja haalistumisen.

Prowashin erikoispesuaineiden lisäksi, valikoimasta löytyvät myös muut pesuaineet, kiillotusvahat ja kuivausapuaineet, jotka täydentävät näitä vuodenaikakohtaisia erikoispesuaineita. Näiden yhdistäminen takaa erinomaisen pesutuloksen ja pitkäkestoisen suojan.

Tutustu pesuaineisiimme ja ota yhteyttä. Kerromme mielellämme mikä on oikea pesuainekokonaisuus juuri teidän autonpesulassanne.

Ota yhteyttä >>

×