Autonpesuliiketoiminta nopeasti ja kustannustehokkaasti käyntiin ilman investointia

16.11.2020

Autonpesuliiketoiminta kustannustehokkaasti käyntiin

Autonpesuliiketoiminta kustannustehokkaasti käyntiin

Kun Esko Koskinen pohti yhtiökumppaninsa Jesse Laurilan kanssa autonpesuliiketoiminnan aloittamista, uudet yrittäjät olivat tilanteessa, jossa pääoma ei alkuun riittänyt heti kaikkeen. Vaikka uuden autonpesukoneen investoinnin takaisinmaksuaika onkin lyhyt, uudet yrittäjät halusivat nopean, riskittömän ja vaivattoman startin omaan pesuliiketoimintaansa. Ratkaisuksi löytyi Prowash ja sen kaksi toisiaan tukevaa konseptia – Elinkaarimalli ja Kunnostettu autonpesukone.

”Minulla oli aikaisempaa kokemusta autonpesubisneksestä ja tiesin liiketoiminnan logiikan ja lainalaisuudet. Iso pesukoneinvestointi tuntui tähän maailman aikaan haastavalta. Onneksi Prowash pystyi tarjoamaan ratkaisun, jolla liiketoiminta saatiin kustannustehokkaasti käyntiin muutamassa kuukaudessa”, sanoo KosLa Autopesun yrittäjä Esko Koskinen.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×