Modernilla autonpesukoneella uutta ja kannattavaa liiketoimintaa

29.3.2021

Aapiskukko on tunnettu taukopaikka valtatie 12:n varrella Pälkäneellä. Aapiskukko on aina tarjonnut lähiseudun asukkaille ja ohikulkeville autoilijoille monipuolisia palveluita. Kun vanha autonpesukone oli tullut elinkaarensa päähän, yrittäjä Mirja Merikari päätti investoida moderniin autonpesukoneeseen, joka pystyisi tarjoamaan aiempaa paremman pesutuloksen ja täysin uusia pesuvaihtoehtoja ja erikoisominaisuuksia. Prowashin toimittama WashTecin pesulaite on otettu asiakaskunnassa erittäin hyvin vastaan.

Pitkät perinteet omaava valtatien taukopaikka panostaa lisäpalveluihin

Huoltoasemien ja valtateiden taukopaikkojen tarjoamat palvelut ovat monipuolistuneet ja niiden kautta yrittäjät saavat yhä kasvavamman osan liiketoimintansa volyymista ja etenkin sen kannattavuudesta. Autonpesu on perinteisestikin ollut tärkeä huoltoasemien lisäarvopalvelu. Kun asiakkaiden vaatimustaso on kasvanut ja toisaalta pesulaitteiden ja niiden ominaisuuksien monipuolisuus lisääntynyt, ei ole enää ihan sama millaista pesutuloksen laatua asiakkailleen tarjoaa. 

”Meillä aikaisemmin käytössä ollut vanha pesukone oli jo tehtävänsä tehnyt ja oli aika päivittää modernimpaan. Samalla tarjoutui tilaisuus uusia pesuhallin ovet, seinät ja lattia, jotka olivat jo parhaat päivänsä nähneet. ”, kertoo Aapiskukon yrittäjä Mirja Merikari.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×