Tehokkaasti eroon hyönteistahroista autonpesun yhteydessä

30.5.2018

Hyönteisten aiheuttamat tahrat auton maali- ja ikkunapinnoilla ovat autoilijoille iso riesa. Kun kesäaika on alkanut ja hyönteisten määrä kasvaa, tämä riesa konkretisoituu jokaisen auton pinnoilla. Hyönteistahrojen poisto voi olla hankala toimenpide ja vaatia manuaalista rapsutusta ja hankaamista.

InsecTecs poistaa hyönteistahrat nopeasti ja hellävaraisesti

Paras tapa poistaa hyönteistahrat on tehdä se oikeilla kemikaaleilla autonpesun yhteydessä. Manuaalista raaputtamista ei tahranpoistoon tarvita vaan hyönteistahrat voidaan poistaa hellävaraisesti oikean kemikaalin avulla.

Washtecin innovoima InsecTecs-pesuaine on kehitetty erityisesti hyönteistahrojen poistoon. Sen avulla poistetaan tehokkaasti myös linnunjätökset ja puista valuvat mahlat.

Autonpesuyrittäjälle lisää liiketoimintaa

Autonpesun erilaiset lisäominaisuudet, kuten vahat, erikoiskemikaalit, harjat, jne. tarjoavat autonpesuyrittäjälle lisäansaintamahdollisuuksia. Loppuasiakas on valmis maksamaan hiukan enemmän lisäarvopalveluista ja oikein hinnoittelemalla lisäominaisuuksien tarjoaminen parantaakin autonpesun katetta merkittävästi.

Kesäsesonkiin sopiva hyönteistahrojen poistokemikaali on oiva tapa saada lisäansaintaa ja tarjota asiakkaille paras asiakaskokemus.

Kokeile uutta InsecTecs-pesukemikaalia! Saat tyytyväisemmät asiakkaat ja lisää bisnestä.

Kysy lisää myynnistämme, yhteystiedot löytyvät täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×