Investointi uuteen autonpesukoneeseen sai pesumäärät kasvuun

26.8.2020

Teboil Leppävirran yrittäjä Matti Tukiainen investoi uuteen autonpesukoneeseen keväällä 2020. Investointi epävarmoina aikoina mietitytti etukäteen, mutta lopputulos osoittautui suureksi menestykseksi. Prowashin joustavan rahoitusratkaisun avulla mahdollistunut investointi on saanut pesumäärät sekä pesuliiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden kasvuun. Prowashin toimittaman Washtecin autonpesukoneen pesutulos tuo tyytyväisä asiakkaita Teboil Leppävirran huoltamolle joka päivä

Kannattavan liiketoiminnan ylläpitäminen vaatii jatkuvia panostuksia

Teboil Leppävirran vanha autonpesukone oli tullut elinkaarensa päähän. Vaikka investointi uuteen oli välttämätön, epävarmat ajat keväällä 2020 mietityttivät huoltamon yrittäjänä toimivaa Matti Tukiaista. Pesuliiketoiminnan jatkuvuus oli kuitenkin turvattava, joten Matti Tukiainen päätti ottaa härkää sarvista. Ennakkolaskelmissa tavoitteeksi asetettiin, että kasvavat pesuvolyymit ja korkeampi keskihinta tuottavat niin paljon, että investointi on kannattava. Alku näyttää, että tähän tavoitteeseen päästään.

”Kartoitin erilaisia vaihtoehtoja ja pyysin useammankin tarjouksen. Prowashin tarjoama kokonaisuus oli niistä ylivoimaisesti paras. Moderni ja tehokas pesukone sekä kattava huoltoverkosto vakuuttivat. Heidän tarjoama joustava rahoitusratkaisu oli se tekijä, joka mahdollisti koko investoinnin. Tuttujen pesuyrittäjien kautta sain tarvittavat vakuuttelut, että Prowashin laitteisiin ja palveluihin voi luottaa”, kertoo Teboil Leppävirran yrittäjä Matti Tukiainen.

Lue koko asiakastarina>>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×