Asiakkaamme kertovat

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja teemme kaikkemme heidän menestyksensä eteen. Prowash tarjoaa toimialan markkinajohtajana parhaat laitteet ja toimivimmat konseptit sekä jo alalla toimiville pesuyrittäjille että alalle haluaville yrittäjille.

Tutustu alla asiakkaidemme tarinoihin ja syihin miksi autonpesuliiketoiminta on monelle yrittäjälle kannattava bisnes.

Mikäli haluat kuulla näistä lisää niin ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Voittavan pesuliiketoiminnan ylläpitäminen vaatii panostuksia laatuun. "Prowash oli jo pitkään tarjonnut uusia pesulaitteistojaan ja tiesin heidän tuotteidensa laadun sekä vahvan asiantuntemuksen”, kertoo Neste Anjalan yrittäjä Janne Kanerva.

Lue lisää
API Autopesulan yrittäjä Marko Ignatius päätti päivittää pesulaitteistonsa WashTec Race-autonpesukoneeseen vastatakseen kasvavaan kysyntään ja parantaakseen pesuasiakkaiden asiakaskokemusta. WashTec Racen lupaama 20 % nopeampi pesuaika ilman pesutuloksen laadusta tinkimistä oli juuri se, mitä API Autopesula haki. Ja mitä se sai.

Lue lisää
Automatisoitu raskaan kaluston pesukonsepti tuottaa tulosta. "Prowashin tarjoama kokonaisuus täytti kaikki vaatimuksemme ja oli ainoa, joka vastasi haluamaamme konseptia", kertoo Rekka Spa Oy:n yrittäjä Tony Vesma.

Lue lisää
”Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan toiveen täyttäminen on meille kunnia-asia. Jos asiakas vierastaa halliin ajamista tai maksupäätteellä asioimista, on meille luonnollista tehdä se hänen puolestaan", kertoo Keminmaan Auton yrittäjä Ilkka Marttala.

Lue lisää
Autonpesu on meillekin merkittävää liiketoimintaa. "Se on meille luonnollinen autoilevan asiakkaan lisäpalvelu ja toisaalta tuo meille täysin uusia asiakkaita", kertovat Samin Bensiksen yrittäjät Hillevi ja Sami Turunen.

Lue lisää
Itsepalvelupesu tekee autopesulan tarjoomasta täydellisen. ”Meillä on paljon asiakkaita, jotka käyttävät mielellään kumpaakin pesuvaihtoa, ensin pestään auto päältä automaattipesussa ja sen jälkeen itsepalvelupesupuolella hoidellaan auto puhtaaksi myös sisältä", kertoo Juha-Pekka Kiviniitty

Lue lisää
"Autonpesu ja fiksaus tuovat meille kasvavaa ja kannattavaa lisäliiketoimintaa. Kysynnän kasvaessa olemme alkaneet tarjota pesupalveluita nyt myös iltaisin ja viikonloppuisin”, sanoo Wetteri Oy:n teknisen palvelun johtaja Pekka Palo.

Lue lisää
Paras asiakaskokemus, laatu ja pesutulos – autopesuketjun menestysresepti. ”En voisi olla tyytyväisempi, yhteistyö Prowashin kanssa on kuin toiselta planeetalta. Heidän kauttansa saamme maailman parhaat pesulaitteet ja asiantuntijuuden", sanoo Boss Gloss -ketjun toimitusjohtaja Juha Ignatius.

Lue lisää
Autonpesu on kannattavaa lisäliiketoimintaa lounaskahvilalle. "Prowashin Elinkaarimalli sopi tarpeisiimme täydellisesti. Saimme nyt markkinoiden viimeisintä teknologiaa omaavan pesukoneen lisäksi samaan pakettiin myös huollot, varaosat ja pesuaineet", sanoo Onni-Tonnin omistajayrittäjä Katja Virmalainen.

Lue lisää
Raskaan kaluston pesuun tehokkuutta, tuottavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. "Washtec MaxiWash Combi tarjosi kaikki vaadittavat laiteominaisuudet ja Prowash kokonaispaketin, joka oli meille selkeästi paras ja toimivin. Prowashilta saimme myös apua pesuhalli- ja LVI-ratkaisujen suunnittelussa ja laitteiden asennuksissa."

Lue lisää
Pesupaikka on moderni autonpesukeskus kaikilla herkuilla. "Palvelevan ja opastavan henkilökunnan ja Prowashin huoltosopimuksen avulla pyrimme myös välttämään palvelun katkoksia ja pitämään Pesupaikat aina kuvauskunnossa”, summaa Pesupaikan toimitusjohtaja Juha Ruoho.

Lue lisää
Autonpesu täydentää monipuoliset palvelut autoilijoille. "Omana erillisenä liiketoimintana autonpesu on kannattavaa ja toisaalta se on hyvä lisä esim. huolto- ja korjaamoliiketoimintaamme. Kun meillä huollossa ollut auto luovutetaan pestynä, on asiakkaiden palaute ollut todella positiivista”, kertoo Harkka-yhtiöiden yrittäjä Tomi Harkka.

Lue lisää
Moderni mattokuljetin tekee pesukadusta asiakas- ja autoystävällisen. ”Pikapesukatu lisää myyntiä mahdollistamalla korkeammat pesuvolyymit. Lyhyet odotusajat ja uusi mattokuljetin lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Meille asennettiin 32m pitkä pikapesukatu viime vuonna ja tulokset ovat olleet hyvät.”, kertoo Mplus Oy:n yrittäjä Mikko Anttila.

Lue lisää
Modernilla autonpesukoneella uutta ja kannattavaa liiketoimintaa. "Uudet monipuolisemmat pesuvaihtoehdot ja erityisominaisuudet on otettu hyvin asiakaskunnassa vastaan ja olemme saaneet ihan uusia asiakkaitakin", kertoo Aapiskukon yrittäjä Mirja Merikari.

Lue lisää
Autoliike vie autonpesunsa uudelle tasolle. "Autopesu on iso mahdollisuus toisaalta erottaa meidät kilpailijoista ja toisaalta sitouttaa nykyisiä asiakkaitamme entistä paremmin",kertoo Autokeskus Raision autotalonjohtaja Jari Virtanen.

Lue lisää
Asiakkaan keskiostoksen kasvu tuottaa kannattavaa liiketoimintaa. ”Tulevaisuuden ja kannattavan liiketoiminnan kannalta tärkeintä on, että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä parempaan pesutulokseen. Autonpesun tarjoaminen nyt vuorokauden ympäri 24/7 on tuonut pesumääriin tuntuvan lisän ja pesun keskihinta on noussut selvästi”, sanoo Teboil Uudenkaupungin yrittäjä Mika Markela.

Lue lisää
Autonpesuliiketoiminta nopeasti ja kustannustehokkaasti käyntiin ilman investointia. "Iso pesukoneinvestointi tuntui tähän maailman aikaan haastavalta. Onneksi Prowash pystyi tarjoamaan ratkaisun, jolla liiketoiminta saatiin kustannustehokkaasti käyntiin muutamassa kuukaudessa”, sanoo KosLa Autopesun yrittäjä Esko Koskinen.

Lue lisää
Kustannustehokkuus ja laadukas pesutulos ovat keskeiset hyödyt. ”Vanha pesulaitteistomme oli tiensä päässä ja meille tuli tarve päivittää linja-autopesukone uuteen. Halusimme ja saimme ennen kaikkea toimintavarman laitteen, joka pystyy pesemään kasvaneen kalustomäärän kustannustehokkaasti ja varmasti”, sanoo OTP Travelin yrittäjä Mika Niskanen.

Lue lisää
Parempaa palvelua nykyasiakkaille ja samalla täysin uutta liiketoimintaa. ”Meidän oli helppo valita pesuratkaisun toimittajaksi Prowash ja heidän tarjoama Washtecin moderni raskaan kaluston pesulaitteisto. He kuuntelivat toiveitamme ja tarpeitamme ja ratkaisu toimitettiin meille ammattimaisesti ja aikataulussa."

Lue lisää
Investointi uuteen autonpesukoneeseen sai pesumäärät ja kannattavuuden kasvuun. ”Vanhat asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä uuteen pesuumme ja uutta asiakaskuntaa on saatu kiitettävästi. Prowashin neuvot on otettu kiitollisuudella vastaan ja heidän konseptinsa tuntuvat purevan."

Lue lisää
KVR-urakointi ja elinkaarimalli onnistuneen rakentamisen lähtökohtina. ”Meille oli alusta lähtien tärkeää, että toimitettava kokonaisuus vastaa täysin meidän tarpeitamme", sanoo Varuboden-Oslan ABC ryhmäpäällikkö Olli Wigren.

Lue lisää
Asiakaslähtöisyys ja kuukausimaksullinen autonpesu. "Prowashin kautta tarjoutui mahdollisuus hankkia pesuliiketoiminta ja tehdaskunnostettu pesukatu Oulusta ja sieltä alkoi Boss Glossin tarina", sanoo Boss Gloss Oy:n toimitusjohtaja Juha Ignatius.

Lue lisää
Autonpesusta kannattavaa lisäliiketoimintaa autoliikkeelle. ”Autonpesu ja fiksaus ovat tuoneet meille kasvavaa ja kannattavaa liiketoimintaa. Kun palveluiden tuotanto on omissa hyppysissä niin niiden myynti ja markkinointikin toimii luontevammin ja paljon tehokkaammin”, sanoo Wetteri Oy:n teknisen palvelun johtaja Pekka Palo.

Lue lisää
Asiakaslähtöisyys ja selkeä konseptointi uuden autonpesuliiketoiminnan lähtökohtana.”Autonpesutarpeita ja asiakkaita on monenlaisia. Tavoitteenamme on tarjota helppo ja nopea pesukokemus, joka ottaa huomioon kaikki eri toiveet ja tarpeet. Helppous, nopeus ja yksinkertaisuus – siinä konseptimme kulmakivet”, kertoo Pesupaikan toimitusjohtaja Juha Ruoho.

Lue Lisää
Parhaat pesukoneet ja Palvelumestarin neuvot kannattavuuden taustalla. "Uuden autonpesukoneen hankinta on aina uusi mahdollisuus palvella asiakkaita entistä paremmin ja tehdä entistä kannattavampaa liiketoimintaa. Olen aina hankkinut koneen Prowashilta." Jari Siltaniemi, Neste Suomenoja.

Lue lisää
Uusi autonpesukone mullisti liiketoiminnan kannattavuuden. "Asiakkaan keskiostos on kasvanut lähes 50%. Tällä on ollut huima vaikutus autonpesuliiketoimintamme kannattavuuteen. Näillä volyymeilla investointi uuteen koneeseen maksaa itsensä takaisin 2-3 vuodessa”, sanoo Neste Oulaisen kauppias Veli Tuomikoski.

Lue lisää
Kasvanut kysyntä mahdollisti jo toisen pesuhallin rakentamisen. ”Autonpesuliiketoiminta on osoittautunut suureksi menestykseksi. Uusi investointi näinkin pian ensimmäisen pesulinjan avaamisen jälkeen on tapahtunut suuren kysynnän takia ja asiakkaiden toiveesta. Emme missään nimessä halunneet esim. lyhentää pesuaikoja vaan edelleen tarjota alueen laadukkainta autonpesua”, sanoo Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy:n toimitusjohtaja Juha Kivimäki.

Lue lisää
Varaosaliikkeen uudeksi kilpailueduksi raskaan kaluston pesu. ”Meillä on tavoitteena tarjota kaupungin paras raskaan kaluston pesu. Vakuutuimme konseptin toimivuudesta ja etenkin Washtecin laitteiden toimintavarmuudesta sekä siihen liitettävistä nykyaikaisista Tickoffin laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä”, sanoo TAVOn toimitusjohtaja Tapio Korpinen.

Lue lisää
Autonpesuketju tarjoaa myös autonhoitopalvelut. ”Asiakkaillemme tuottaa lisäarvoa se, että he saavat nämä autonhoitopalvelut yhdeltä ja samalta palveluntarjoajalta ja yhdestä paikasta. Tuttu autonpesupaikka on luonnollinen taho tarjoamaan automaattipesun lisäksi nämä ylläpitoon liittyvät palvelut”, kertoo Juhlapesu Oy:n asiakkuuspäällikkö Saara Järvelä.

Lue lisää
Rakennusliike löysi uuden busineksen. ”Me itse asiassa myymme auton puhtautta ja asiakastyytyväisyyttä. On ollut uskomattoman hienoa olla tarkkailemassa ja toteamassa asiakkaiden silmin nähden suuri tyytyväisyys autonpesumme lopputulokseen”, summaa pesuyrittäjä Kari Tammi.

Lue lisää
Kunnostettu kone ja Elinkaarimalli. ”Päädyin Prowashin kunnostettuun koneeseen ja Elinkaari-rahoitusmalliin. Oli yllättynyt, kuinka hieno kunnostettu kone on, ulkonäöltään se vastaa ihan uutta. Kaikista parasta oli, että Prowashin Washtec-koneiden pesutulos on erinomainen ja se on taannut minulle jatkuvat asiakasvirrat”, sanoo Neste Lapuan yrittäjä Mika Takaluoma.

Lue lisää
Pesuhallimoduuliratkaisu, nopea käynnistys. "Prowashin tarjoama Pesuhallimoduuliratkaisu, jonka avulla autopesuliiketoiminta saadaan käyntiin helposti ja kustannustehokkaasti, mahdollisti liiketoiminnan käynnistämisen todella nopeasti”, sanoo Juha Kivimäki Etelä-Pohjanmaan Katsastuksesta.

Lue lisää
Ristiinmyynti on toiminut hyvin. ”Olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni autonpesuliiketoimintaan lähtemisestä. Voin laittaa ruosteenestokäsittelyssä olevaan autoon meidän autonpesuesitteen ja päinvastoin. Tulokset ovat olleet erinomaiset”, summaa toimitusjohtaja Kai Rantanen.

Lue lisää
Katsastus ja autonpesu täydentävät toisiaan. ”Autokatsastus ja autonpesu ovat toisiaan täydentäviä palveluita kaikille asiakkaillemme. Palveluiden ristiinmyynti toimii erinomaisesti, kukapa ei haluaisi lähteä pihasta juuri katsastetulla autolla, joka vastapestynä kiiltää kuin uusi”, sanoo Taneli Puttonen.

Lue lisää
Koneen vaihto lisäsi myyntiä yli 40%. ”Olisi kannattanut vaihtaa uuteen koneeseen jo aikaisemmin. Tuliterän koneen ja uusien pesuominaisuuksien kautta autonpesumyynti on kasvanut ensimmäisen vuoden aikana yli 40%. Uudet ominaisuudet mahdollistivat myös uusien pesuvaihtoehtojen tarjoamisen ja sitä kautta hintojen tarkistamisen”, kertoo yrittäjä Arto Heiskari.

Lue lisää
Pesutili on myynyt mukavasti. "Valitsin Prowashin, koska heidän toimintatapansa sekä maailmanmerkki Washtec loivat uskoa. Homma onkin toiminut 100 % kuten luvattu. Alkutestaukset ja -säädöt tehtiin huolella ja hosumatta”, sanoo Juha-Pekka Kiviniitty, Kiviniityn auto- ja maatalouskonehuolto Oy

Lue lisää
Hyvä kate ja myynnin lisäys yllätti. ”Olemme yllättyneitä hyvästä katteesta sekä̈ siitä, että olemme saaneet paljon täysin uusia asiakkaita poikkeamaan asemalle. Pesukoneen tulo on kasvattanut myös ruoan ja muiden tuotteiden myyntiä”, kertoo Juha Jokinen, Neste Häijää, Sastamala.

Lue lisää
Keskiostos on ollut yllättävän suuri. ”Iso kone on tuonut meille yhä̈ enemmän myös yritysasiakkaita. Halli on sen verran iso investointi, että̈ varmistin pesukoneen ympärivuorokautisen toiminnan Prowashin 24/7-valvontapalvelulla", sanoo Untamo Säteri, Teboil Paimio.

Lue lisää
Tuotot ovat kasvaneet reilusti. ”Tuotot ovat kasvaneet reilusti, koska asiakkaan keskiostos nousi melkein 60 %. Paremman keskihinnan ansiosta kannattavuus parani, vaikka investointi nosti rahoituskuluja”, sanoo Jukka Kasanen, Neste Kauppakatu, Lappeenranta.

Lue lisää
×