Asiakkaamme kertovat

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja teemme kaikkemme heidän menestyksensä eteen. Prowash tarjoaa toimialan markkinajohtajana parhaat laitteet ja toimivimmat konseptit sekä jo alalla toimiville pesuyrittäjille että alalle haluaville yrittäjille.

Tutustu alla asiakkaidemme tarinoihin ja syihin miksi autonpesuliiketoiminta on monelle yrittäjälle kannattava bisnes.

Mikäli haluat kuulla näistä lisää niin ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Asiakaslähtöisyys ja selkeä konseptointi uuden autonpesuliiketoiminnan lähtökohtana.”Autonpesutarpeita ja asiakkaita on monenlaisia. Tavoitteenamme on tarjota helppo ja nopea pesukokemus, joka ottaa huomioon kaikki eri toiveet ja tarpeet. Helppous, nopeus ja yksinkertaisuus – siinä konseptimme kulmakivet”, kertoo Pesupaikan toimitusjohtaja Juha Ruoho.

Lue Lisää
Parhaat pesukoneet ja Palvelumestarin neuvot kannattavuuden taustalla. "Uuden autonpesukoneen hankinta on aina uusi mahdollisuus palvella asiakkaita entistä paremmin ja tehdä entistä kannattavampaa liiketoimintaa. Olen aina hankkinut koneen Prowashilta." Jari Siltaniemi, Neste Suomenoja.

Lue lisää
Uusi autonpesukone mullisti liiketoiminnan kannattavuuden. "Asiakkaan keskiostos on kasvanut lähes 50%. Tällä on ollut huima vaikutus autonpesuliiketoimintamme kannattavuuteen. Näillä volyymeilla investointi uuteen koneeseen maksaa itsensä takaisin 2-3 vuodessa”, sanoo Neste Oulaisen kauppias Veli Tuomikoski.

Lue lisää
Autonpesusta kannattavaa lisäliiketoimintaa autoliikkeelle. ”Autonpesu ja fiksaus ovat tuoneet meille kasvavaa ja kannattavaa liiketoimintaa. Kun palveluiden tuotanto on omissa hyppysissä niin niiden myynti ja markkinointikin toimii luontevammin ja paljon tehokkaammin”, sanoo Wetteri Oy:n teknisen palvelun johtaja Pekka Palo.

Lue lisää
Kasvanut kysyntä mahdollisti jo toisen pesuhallin rakentamisen. ”Autonpesuliiketoiminta on osoittautunut suureksi menestykseksi. Uusi investointi näinkin pian ensimmäisen pesulinjan avaamisen jälkeen on tapahtunut suuren kysynnän takia ja asiakkaiden toiveesta. Emme missään nimessä halunneet esim. lyhentää pesuaikoja vaan edelleen tarjota alueen laadukkainta autonpesua”, sanoo Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy:n toimitusjohtaja Juha Kivimäki.

Lue lisää
Varaosaliikkeen uudeksi kilpailueduksi raskaan kaluston pesu. ”Meillä on tavoitteena tarjota kaupungin paras raskaan kaluston pesu. Vakuutuimme konseptin toimivuudesta ja etenkin Washtecin laitteiden toimintavarmuudesta sekä siihen liitettävistä nykyaikaisista Tickoffin laskutus- ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä”, sanoo TAVOn toimitusjohtaja Tapio Korpinen.

Lue lisää
Autonpesuketju tarjoaa myös autonhoitopalvelut. ”Asiakkaillemme tuottaa lisäarvoa se, että he saavat nämä autonhoitopalvelut yhdeltä ja samalta palveluntarjoajalta ja yhdestä paikasta. Tuttu autonpesupaikka on luonnollinen taho tarjoamaan automaattipesun lisäksi nämä ylläpitoon liittyvät palvelut”, kertoo Juhlapesu Oy:n asiakkuuspäällikkö Saara Järvelä.

Lue lisää
Rakennusliike löysi uuden busineksen. ”Me itse asiassa myymme auton puhtautta ja asiakastyytyväisyyttä. On ollut uskomattoman hienoa olla tarkkailemassa ja toteamassa asiakkaiden silmin nähden suuri tyytyväisyys autonpesumme lopputulokseen”, summaa pesuyrittäjä Kari Tammi.

Lue lisää
Kunnostettu kone ja Elinkaarimalli. ”Päädyin Prowashin kunnostettuun koneeseen ja Elinkaari-rahoitusmalliin. Oli yllättynyt, kuinka hieno kunnostettu kone on, ulkonäöltään se vastaa ihan uutta. Kaikista parasta oli, että Prowashin Washtec-koneiden pesutulos on erinomainen ja se on taannut minulle jatkuvat asiakasvirrat”, sanoo Neste Lapuan yrittäjä Mika Takaluoma.

Lue lisää
Pesuhallimoduuliratkaisu, nopea käynnistys. "Prowashin tarjoama Pesuhallimoduuliratkaisu, jonka avulla autopesuliiketoiminta saadaan käyntiin helposti ja kustannustehokkaasti, mahdollisti liiketoiminnan käynnistämisen todella nopeasti”, sanoo Juha Kivimäki Etelä-Pohjanmaan Katsastuksesta.

Lue lisää
Ristiinmyynti on toiminut hyvin. ”Olen ollut todella tyytyväinen päätökseeni autonpesuliiketoimintaan lähtemisestä. Voin laittaa ruosteenestokäsittelyssä olevaan autoon meidän autonpesuesitteen ja päinvastoin. Tulokset ovat olleet erinomaiset”, summaa toimitusjohtaja Kai Rantanen.

Lue lisää
Katsastus ja autonpesu täydentävät toisiaan. ”Autokatsastus ja autonpesu ovat toisiaan täydentäviä palveluita kaikille asiakkaillemme. Palveluiden ristiinmyynti toimii erinomaisesti, kukapa ei haluaisi lähteä pihasta juuri katsastetulla autolla, joka vastapestynä kiiltää kuin uusi”, sanoo Taneli Puttonen.

Lue lisää
Koneen vaihto lisäsi myyntiä yli 40%. ”Olisi kannattanut vaihtaa uuteen koneeseen jo aikaisemmin. Tuliterän koneen ja uusien pesuominaisuuksien kautta autonpesumyynti on kasvanut ensimmäisen vuoden aikana yli 40%. Uudet ominaisuudet mahdollistivat myös uusien pesuvaihtoehtojen tarjoamisen ja sitä kautta hintojen tarkistamisen”, kertoo yrittäjä Arto Heiskari.

Lue lisää
Pesutili on myynyt mukavasti. "Valitsin Prowashin, koska heidän toimintatapansa sekä maailmanmerkki Washtec loivat uskoa. Homma onkin toiminut 100 % kuten luvattu. Alkutestaukset ja -säädöt tehtiin huolella ja hosumatta”, sanoo Juha-Pekka Kiviniitty, Kiviniityn auto- ja maatalouskonehuolto Oy

Lue lisää
Hyvä kate ja myynnin lisäys yllätti. ”Olemme yllättyneitä hyvästä katteesta sekä̈ siitä, että olemme saaneet paljon täysin uusia asiakkaita poikkeamaan asemalle. Pesukoneen tulo on kasvattanut myös ruoan ja muiden tuotteiden myyntiä”, kertoo Juha Jokinen, Neste Häijää, Sastamala.

Lue lisää
Keskiostos on ollut yllättävän suuri. ”Iso kone on tuonut meille yhä̈ enemmän myös yritysasiakkaita. Halli on sen verran iso investointi, että̈ varmistin pesukoneen ympärivuorokautisen toiminnan Prowashin 24/7-valvontapalvelulla", sanoo Untamo Säteri, Teboil Paimio.

Lue lisää
Investointi toi paremman keskihinnan. ”Tekemämme uudistukset eivät jää̈ asiakkailta huomaamatta. Asiakkaat sanovat, että̈ heidän autonsa on kauttaaltaan puhdas, ja ovat yllättyneitä̈ ShineTecs-vahan tuomasta kiillosta. Pesutulos onkin meille parasta markkinointia”, sanoo Jouni Laituri, Leväsen Huoltamo Laiturit Ay, Kuopio.

Lue lisää
Tuotot ovat kasvaneet reilusti. ”Tuotot ovat kasvaneet reilusti, koska asiakkaan keskiostos nousi melkein 60 %. Paremman keskihinnan ansiosta kannattavuus parani, vaikka investointi nosti rahoituskuluja”, sanoo Jukka Kasanen, Neste Kauppakatu, Lappeenranta.

Lue lisää
Pesutulos on paras mainoksemme. ”Myynnin kehitys on ollut hyvä̈ koneen uusimisen jälkeen. Pesutulos on paras mainos – meiltä tulee puhtaita, kiiltäviä̈ autoja. Saamme positiivista palautetta asiakkailta, miten puhdas heidän autonsa on”, sanoo Juha Pihala, AD-autokorjaamo Ilmajoki.

Lue lisää
Koneet laulavat ympäri vuoden. ”Prowashin Pesutili on teknologia, joka mahdollistaa vakioasiakkuudet. Sillä saadaan koneet laulamaan ympäri vuoden. Käyttöaste nousikin meillä saman tien”, kertoo Niko Pekkonen, Neste-Mertala, Savonlinna.

Lue lisää
×