Pesumäärät ja keskihinta kasvuun laadukkaan autonpesukoneen myötä

18.11.2020

Pesumäärät ja keskihinta kasvuun

Pesumäärät ja keskihinta kasvuun laadukkaan autonpesukoneen myötä

Mika Markela pyörittää Teboil Uudenkaupungin liiketoimintaa jo toisessa polvessa. Pitkän kokemuksen myötä hän on ymmärtänyt lisäpalveluiden välttämättömyyden sekä kannattavan liiketoiminnan, että asiakastyytyväisyyden ja asiakaspidon kannalta. Yksi tärkeimmistä lisäpalveluista autoilevalle asiakkaalle on autonpesu. Kun uuden autonpesukoneen hankinta tuli ajankohtaiseksi, Mika Markela päätti investoida laatuun ja luotettavuuteen

Asiakkaan keskiostoksen kasvu tuottaa kannattavaa liiketoimintaa

Pesuyrittäjän liiketoiminnan kannattavuuteen vaikuttavista tekijöistä asiakkaan keskiostoksen suuruus on yksi tärkeimmistä. Autonpesupalvelun tarjoaminen nyt 24/7, samoin kuin pesulaitteiston uudet ominaisuudet ja hinnoittelumallit mahdollistivat uusien pesuvaihtoehtojen tarjoamisen ja sitä kautta hintojen tarkistamisen. Asiakas maksaa pesusta nyt mielellään enemmän, kun rahalla saa nyt enemmän.

”Tulevaisuuden ja kannattavan liiketoiminnan kannalta tärkeintä on, että asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä parempaan pesutulokseen. Autonpesun tarjoaminen nyt vuorokauden ympäri 24/7 on tuonut pesumääriin tuntuvan lisän ja pesun keskihinta on noussut selvästi. Yrittäjän näkökulmasta tuo on varsin mukava yhtälö”, summaa Teboil Uudenkaupungin yrittäjä Mika Markela.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×