Kuinka autonpesuliiketoiminta voi tuottaa? Laske se Prowashin laskureilla.

20.8.2018

Prowashin laskurit

Prowashin laskurit tarjovat hyödyllisiä arvioita autonpesuliiketoiminnan tehokkaaseen pyörittämiseen liittyen. Olemme koonneet verkkosivuillemme laskurit, joiden avulla voi itse laskea eri skenaarioita ja arvioida itse, mikä tekee autonpesuliiketoiminnasta menestyksekästä.

Pesutililaskuri

Kuukausimaksullisen autonpesun suosio on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Autonpesuyrittäjän näkökulmasta hyötynä ovat olleet kasvaneet pesumäärät, liikevaihto ja myyntikate. Kuinka paljon kuukausimaksullinen konsepti sitten tuo lisäeuroja? Laske Pesutililaskurilla!

CARe-laskuri

Prowash tarjoaa autoliikkeille Prowash CARe –konseptin, joka paketoi auton säännölliseen ylläpitoon liittyvät palvelut ja tuo asiakkaat autoliikkeen tontille. Kuinka paljon Prowash CARe -konsepti sitten voi tuoda lisäeuroja? Laske CARe-laskurilla mitä se voisi merkitä teidän yrityksessänne.

Itsepalvelupesulaskuri

Prowash tarjoaa monipuoliset auton itsepalvelupesuratkaisut erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Kuinka paljon itsepalvelupesukonsepti sitten voi tuoda lisäeuroja? Laske itsepalvelupesulaskurilla mitä se voisi merkitä teidän yrityksessänne.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×