Onnistut autonpesuhallin rakentamisessa, kun otat nämä asiat huomioon

17.11.2020

Onnistut autonpesuhallin rakentamisessa, kun otat nämä asiat huomioon

Autonpesuhallin rakentaminen poikkeaa perusrakentamisesta ja jopa tavallisesta hallirakentamisesta muutamien keskeisten yksityiskohtien osalta. Päästäksesi haluttuun lopputulokseen suunnitellussa aikataulussa ja mahdollisimman kustannustehokkaasti, pesuhallin rakentamisessa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat.

Ammattitaitoinen suunnittelu on kaiken a ja o

Ennen kuin kaivinkoneen kauha kalahtaa maaperään ja rakennustyöt alkavat, on aivan ehdottoman tärkeää, että pesuhallin rakennushanke on huolella suunniteltu. Hyvällä suunnittelulla ja asioihin ennakkoon valmistautumalla voit välttää monta virhettä ja pääset haluttuun lopputulokseen nopeammin ja edullisemmin. Suunnittelussa on hyvä pitää mielessä autonpesuhallin lopullinen käyttötarkoitus ja loppuasiakkaan käyttökokemuksen maksimoiminen.

Autonpesuhallin rakentaminen poikkeaa tavallisesta hallihankkeesta ja tämä on hyvä tiedostaa jo suunnitteluvaiheessa; miten vesijohdotukset vedetään, miten tilojen mitoitus ja tehokas hyödyntäminen tehdään oikein, miten turvallisuus ja ympäristönäkökohdat, kuten vedenkierrätys huomioidaan. Liikenteen kulku tontilla ja miten oikeilla materiaalivalinnoilla voidaan päästä parempaan lopputulokseen. Siinä muutamia kysymyksiä, joihin ensikertalaisella ei välttämättä löydy vastauksia.

Onnistut autonpesuhallin rakentamisessa, kun otat nämä asiat huomioon

Pesuhallin rakentamisen voi tehdä nopeasti ja kustannustehokkaasti

Kun suunnitteluvaihe on huolella tehty ja rakentaminen alkaa, on olennaista tiedostaa hallin käyttötarkoituksen mukaiset perusasiat. Miten pesulaitteet asennetaan halliin oikein, mitä materiaaleja rakentamisessa käytetään, miten hallin ulkoasu ja yleisilme saadaan houkuttelevaksi ja miten hallin valaistus tehdään oikein. Näihin kysymyksiin voidaan ottaa kantaa rakennusvaiheessa ja joihin kokeneella pesuhallinrakentajalla löytyy oikeat vastaukset.

Pesuhallin voi rakentaa ”paikan päällä pitkästä tavarasta” tai hyödyntää valmiiksi suunniteltuja pesuhallimoduuleita. Käytetään kumpaa tahansa tapaa, pesuhallirakentaminen voidaan oikein tekemällä saattaa valmiiksi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kokemusta ja apua on tarjolla – hyödynnä sitä!

Pesuhallin rakentaminen voi ensimmäisellä kerralla tuntua haastavalta hankkeelta. Siksi sen suunnitteluun ja rakennustyöhön kannattaa käyttää parhaita mahdollisia asiantuntijoita.

Autonpesu- ja vedenkierrätysteknologioiden kehittyessä ja ympäristönormien tiukentuessa, on hyvä olla tietoinen mitä kannattaa ja mitä pitää ottaa huomioon pesuhallirakentamisessa. Näiden asioiden osalta parhaiten ajan hermolla ovat ne tahot ja asiantuntijat, jotka painivat näiden asioiden parissa joka päivä.

Kerromme mielellämme lisää pesuhallin rakentamisesta.

Ota yhteyttä>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×