Asiakkaan tarpeet ja elinkaarimalli onnistuneen suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtina

8.6.2020

ABC-ketjun uusi autopesula Tammisaaressa aloitti toimintansa toukokuussa 2020. Moderni miehittämätön pesuhalli rakennettiin KVR-urakkana ja hankkeen taustalta löytyvät toimialan osaavimmat kumppanit, Prowash Oy ja Asennusliike Lahtinen Oy.  

Elinkaarimalli autopesulan suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana

Asiakkaan tarpeet ja elinkaarimalli autopesulan suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtina

ABC Carwash Tammisaaren uusi autopesula rakentui täsmällisesti ja suunnitelmien mukaisesti asiantuntevien ammattilaisten johdolla. Osuuskauppa Varuboden Osla suunnitteli yhdessä SOK:n ketjuohjauksen kanssa pesuhallikonseptin, joka palvelee muitakin osuuskauppaketjun toimipisteitä. Urakoinnista vastasi Asennusliike Lahtinen, autonpesulaitteet ja -pesukonseptin tuotti Prowash.

”Meille oli alusta lähtien tärkeää, että toimitettava kokonaisuus vastaa täysin meidän tarpeitamme. Meillä on tavoitteena monistaa hyvin toimivia konsepteja muissakin ketjumme pisteissä ja näin haluttiin toimia nytkin”, sanoo Varuboden-Oslan ABC ryhmäpäällikkö Olli Wigren, ja jatkaa:

 ”Toinen konseptisuunnitteluamme ohjaava tekijä on elinkaariajattelu. Autonpesurakennuksen olosuhteet ovat rankat, vettä ja pesukemikaaleja käytetään lähes tauotta vuoden ympäri. Nämä erikoisolosuhteet vaativat materiaaleilta, koneilta ja laitteilta paljon. On tärkeää katsoa rakennuksen koko elinkaarta ja tehdä mm. materiaalivalinnat sen mukaan.”

Lue koko asiakastarina täältä>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×