Auto ja koira puhtaaksi samassa pesulassa

8.11.2019

Auto ja koira puhtaaksi samassa pesulassa

Lemmikkieläimiin panostetaan yhä enemmän

Lemmikkieläintarvikkeiden myynti on Suomessa satojen miljoonien eurojen liiketoimintaa. Ruoan lisäksi lemmikkien hyvinvointiin panostetaan monella muullakin tavalla. Suomessa on noin 700 000 koiraa (Tilastokeskus 2018) ja määrä on jatkuvassa kasvussa. Koira on useimmille omistajilleen tärkeä perheenjäsen. Koiran hyvinvointiin, terveyteen ja jopa hemmotteluun on tarjolla monenlaisia tuotteita ja palveluja.

Prowash tuo Suomeen koirienpesulaitteen

Maailmalla kasvavana palveluna lemmikeille on koirien pesu puoliautomaattisella koirienpesulaitteella. Prowash tuo Suomeen ensimmäisen Washtec Dog Wash -koirienpesulaitteen ja tarjoaa autonpesun lisäksi uutta ansaintamahdollisuutta joko olemassa olevien itsepalvelu- ja automaattipesuloiden yhteyteen tai kenelle tahansa, joka haluaa tarjota asiakkailleen jotain täysin uutta.

Koirienpesulaite toimii samalla periaatteella, kun autojen itsepalvelupesu. Koirapesu voidaan käynnistää poleteilla, kolikoilla tai pesukoodilla. Maksutapahtuma voidaan toteuttaa maksuautomaatilla, jolloin koko pesupaikka voi toimia ilman henkilökuntaa. Laitteessa on tarjolla erilaisia pesu- ja hoitoaineita sekä puhallin, jolla koira saadaan kuivaksi pesun jälkeen.

Uutta liiketoimintaa kasvavilla markkinoilla

Prowashin koirapesu tarjoaa uudenlaisen konseptin kaikille, jotka haluavat erottautua markkinoilla ja ottaa hyödyt irti kasvavasta koirien hyvinvointipalvelutrendistä. Ensimmäinen pesulaitteisto on myyty pääkaupunkiseudulla toimivalle GoWash-autonpesuketjulle ja tullaan asentamaan sen uuteen Bembölen toimipisteeseen ensi vuoden alussa.

”Meidän autonpesuliiketoimintamme on ollut voimakkaassa kasvussa ja ketjumme on laajentunut joka vuosi. Haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parasta palvelua. Pesupalvelujen tarjoaminen koiranomistajille on meille uusi aluevaltaus. Testaamme sitä ensin yhdessä pesulassamme. Jos koirapesu otetaan hyvin vastaan niin en näe mitään estettä, että laajentaisimme palvelua muihinkin toimipisteisiimme”, sanoo GoWash-autonpesuketjun toimitusjohtaja Markus Jordan.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×