Paras asiakaskokemus, laatu ja pesutulos – autopesuketjun menestysresepti

2.2.2022

Boss Gloss -autopesuketjun määrätietoinen ja ennakkoluuloton toiminta on vauhdittanut ketjun liiketoiminnan kasvua jo usean vuoden ajan. Pitkäaikaiset panostukset ja fokus asiakaskokemuksen jatkuvaan kehittämiseen ovat tuottaneet yhä enemmän tyytyväisiä asiakkaita, jotka tuovat autonsa pesuun yhä useammin. Kun yrittäjä Juha Ignatius päätti laajentaa Boss Glossin liiketoimintaa ja investoida uuteen pesukatuun Tampereella, vaatimustaso ja tavoitteet asetettiin korkealle. Tavoitteena on tarjota valtakunnan paras autopesu maan tyylikkäimmässä autopesulassa.

 Moderni asiakaslähtöisyys on menestyksen tärkeä kulmakivi

 Autonpesutoimialan konventioista uudella ja positiivisella tavalla poikkeaminen on ollut Boss Gloss -brändin perustajan Juha Ignatiuksen liiketoimintastrategian ykkösprioriteetti. Keskeisimpänä tekijänä on ollut asiakaslähtöisyyteen ja asiakaspalveluun panostaminen.

 ”Pyrimme kaikessa toiminnassamme panostamaan asiakaslähtöisyyteen. Se lähtee jo ihan siitä, mitä tuotteita ja palveluja asiakkaillemme tarjoamme. Meillä on koko ajan kehityshankkeita käynnissä ja kuuntelemme herkällä korvalla, miten asiakkaamme niihin suhtautuvat ja millaista palautetta he antavat. Tämän asiakaskuuntelun pohjalta virisivät myös ideat uuden pesukatumme yksityiskohtien suunnitteluun ja toteutukseen”, sanoo Boss Gloss -ketjun toimitusjohtaja Juha Ignatius

Mittavat panostukset – uniikki lopputulos

 Erinomaiselle liikepaikalle kehä- ja ulosajoteiden varrelle Tampereen Linnainmaalle avattu Boss Glossin uusin pesukatu on brändin kirkas käyntikorttikohde ja suunnannäyttäjä tulevalle. BST-arkkitehtien suunnittelema pesularakennus on visuaalisesti miellyttävä sekä tyylikäs sisältä ja ulkoa. Eron tavalliseen pesukatuun huomaa heti sisäänajossa. Tilan valoisuus ja molemmin puolin olevat lasiseinät ovat kokemuksena ainutlaatuiset.

”Halusimme rakentaa kaikilla herkuilla varustellun autopesulan laadusta tinkimättä. Kyseessä on ensimmäinen pesukatu vastaavalla Prowashin toimittamalla WashTecin laitekokoonpanolla Suomessa”, kertoo Juha Ignatius ja jatkaa: ”Modernille mattokuljettimelle on helppo ajaa eikä se vaurioita auton vanteita. Se on hiljainen ja liikkuu pehmeästi liukuen kuin taikamatto. Pystymme parhaimmillaan pesemään jopa 80 autoa tunnissa. Kuivureitakin on tuplamäärä normaaliin verrattuna.”

Lue Boss Glossin koko asiakastarina>>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×