Prowashin Avoimet Ovet 4.10 – Tervetuloa!

26.9.2018

Tervetuloa Prowashin Avoimet Ovet – tapahtumaan torstaina 4.10.2018 klo 10-14.

Luvassa on mielenkiintoisen asiasisällön lisäksi maukasta ruokaa ja mahtavia etuja. Tule paikalle ja ota kollegasikin mukaan.

Autonpesukoneen etävalvomodemo

Päivän aikana pääset tutustumaan tiloihimme rakennettuun autonpesukoneen etävalvomoon ja miten se käytännössä toimii osana Prowashin ainutlaatuista asiakaspalvelu- ja liiketoiminta-konseptia. Ainoana toimijana tarjoamme etävalvontapalvelun, joka on aidosti 24/7 ja mahdollistaa autopesulan pitämisen aina auki.

Esittelyssä Prowash CARe

Esittelemme myös uuden autotoimijoille tarjottavan Prowash CARe –konseptin, joka paketoi auton säännölliseen ylläpitoon liittyvät palvelut, tuo asiakkaat autotoimijan tontille ja samalla tuottaa uutta kannattavaa liiketoimintaa. Konseptia on pilotoitu asiakkaamme Juhlapesun Konalan toimipisteessä – tule kuulemaan heidän käytännön kokemukset.

Ruokaa, juomaa ja mahtavia etuja

Tarjoamme kaikille tapahtumaan osallistuneille 50% alennuskupongin, jolla voi haluamanaan ajankohtana saada auton Ison sisäpesun Juhlapesu Konalan autonhoitopalvelupisteestä tosi edullisesti.

Kaikki tapahtumaan osallistuneet osallistuvat myös arvontaan, jossa pääpalkintona on painepesuri.

Päivän aikana soppatykki ja grilli ovat kuumina koko tapahtuman ajan.

Tule tutustumaan naapureihimme ja heidän tarjouksiinsa

Järjestämme tapahtuman yhdessä liikekiinteistömme muiden toimijoiden Dunlop Hiflexin ja Finnkoneen kanssa. Voit päivän aikana käydä tutustumassa myös heidän tarjoomaansa ja tarjouksiinsa.

Tapahtuma järjestetään kiinteistössämme osoitteessa Tiilenpolttajankuja 4, 01720 Vantaa.

 

Tervetuloa!

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×