Kokonaisvaltainen tuki raskaan kaluston pesuhalliprojekteille

22.4.2024

Raskaan kaluston pesulan perustaminen on merkittävä investointi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja strategista lähestymistä. Prowash tarjoaa kattavaa suunnittelu- ja konsultointiapua raskaan kaluston pesuhallien rakennusprojekteihin, tukien asiakkaita projektin kaikissa vaiheissa aina tarveselvityksestä käyttöönottoon. Suunnittelussa on hyvä miettiä alueen kiinnostavuus tuottavana liiketoiminta-alueena yrittäjille. Palvelumme soveltuu sekä uusien pesuhallien rakentamiseen että olemassa olevien tilojen remontointiin. 

  • Tarveselvitysvaiheessa arvioimme nykyisten tilojen soveltuvuutta ja mahdollisia rajoitteita. 
  • Uudishankkeissa autamme suunnittelemaan tilat ja niiden vaatimukset, mukaan lukien kustannusarvion ja tekniset toteutusmahdollisuudet. 
  • Hankesuunnitteluvaiheessa sparraamme asiakkaita määrittelemään hankkeen tavoitteet tarkemmin ja valitsemaan sopivat toteuttajat. 
  • Rakennussuunnittelun ja rakentamisen aikana tarjoamme tukea suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden valinnassa sekä toiminnan optimoinnissa. 
  • Viimeisessä vaiheessa varmistamme, että rakennus on valmis toimintaan ja kaikki tarvittava dokumentaatio on asiakkaan saatavilla. 

Uuden raskaan kaluston pesulan rakentamista vanhan tilalle puoltavat usein mm.

  • HCT-rekkojen asettamat vaatimukset pesuhallin koolle
  • moderni pesuhalli tarjoaa riittävät tilat ja huomioi paremmin mm. manuaaliset käsittelyt
  • puitteet vastaavat nykyvaatimuksia
  • vedenkierrätys ja ympäristövaatimukset
  • käyttökustannukset ovat pienemmät

Raskaan kaluston pesu – hyvä bisnes myös kiinteistönomistajille

Prowash tarjoaa kiinteistönomistajille liiketoimintakonseptin, joka lisää vuokralaistyytyväisyyttä, parantaa asiakaskokemusta ja tuodessaan maksukykyisiä autoilijoita kiinteistön tontille – tekee koko liikekiinteistöstä kiinnostavamman. Ja ennen kaikkea, tarjoaa kiinteistönomistajille itselleen mahdollisuuden tehdä kannattavaa lisäliiketoimintaa.

Prowashin asiantuntemus varmistaa, että pesuhalliprojektit toteutetaan sujuvasti ja tehokkaasti. Kun harkitset raskaan kaluston pesulaprojektin käynnistämistä, ole yhteydessä. Tarjoamme mielellämme osaamistamme ja apua rakennusprojektiin.

Kerron mielelläni lisää raskaan kaluston pesun mahdollisuuksista kasvattaa juuri teidän liiketoimintaanne.

Terveisin,

Jyrki Paloheimo

Tel 050 575 9607

Raskaan kaluston pesu avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Lue lisää>>

Prowash vie raskaan kaluston pesun täysin uudelle tasolle 

Lue lisää>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×