Tiesitkö tämän koneellisesta autonpesusta

17.1.2018

Autonpesu ei ole kuten ennen. Moderni teknologia ja kasvanut kuluttajakysyntä ovat tehneet autonpesusta nopeasti kasvavan ja kehittyvän toimialan. Automatisoidut pesupalvelut ovat tehneet myös liiketoiminnasta entistä helpompaa ja moniin erilaisiin kiinteistökohteisiin sopivaa.

Nykyaikainen autonpesupalvelu ei välttämättä vaadi lainkaan henkilökuntaa. Teknologia tukee liiketoimintaa muutenkin monin tavoin. Autonpesu voi tapahtua täysin automaattisesti ja asiakaspalvelukin hoituu verkossa tai mobiilisti.

Automaattipesun pesuprosessi takaa erinomaisen pesutuloksen: esipesu irrottaa lian, korkeapainepesu poistaa karkean lian, pehmoharjaus puhdistaa pinnan, vahaus suojaa ja tehokas kuivaus viimeistelee lopputuloksen.

Autot pestään automaattisissa autonpesukoneissa autovalmistajien toimesta keskimäärin noin 5 kertaa ennen niiden luovutusta autoliikkeeseen.

Washtecin pesukoneet täyttävät VDA:n (Saksan autoteollisuusyhdistyksen) pesulaitteita koskevat vaatimukset. VDA on antanut sertifikaatin, että heidän yhdistyksensä jäsenten valmistamat autot voidaan pestä Washtecin valmistamassa pesukoneessa.

Yli 5000 autoliikkeessä on jo nyt Washtecin pesukone. Washtec on maailman suurin pesulaitevalmistaja. Suomessa Washtecin koneita edustaa Prowash.

Eurooppalaisen autonpesututkimuksen (1806 vastaajaa, Ranska/Saksa/Italia/HollantiRuotsi/Puola) mukaan autoaan pesevistä kuluttajista 46% pesee autonsa vähintään kerran kuukaudessa. 70% kokee auton pesemisen autonpesulassa ympäristöystävällisempänä vaihtoehtona kuin pesemisen itse.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×