Parempaa palvelua nykyasiakkaille ja samalla täysin uutta liiketoimintaa

28.8.2020

Pekkalan korjaamo on nopea ja palveleva raskaan kaluston ammattilainen ja menestyvä perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Se huoltaa ja korjaa raskasta kalustoa merkkivapaasti vuosikymmenien kokemuksella ja ammattitaidolla. Perinteisten palveluiden rinnalle Pekkalan korjaamon uusin sukupolvi on tuonut raskaan kaluston katsastukset ja raskaan kaluston pesuliiketoiminnan.

Asiakkaan tarpeet ohjasivat palvelukehitystä ja investointeja

Kimmoke tehdä mittava investointi raskaan kaluston pesuhalliratkaisuun ja lähteä mukaan täysin uuteen liiketoimintaan lähti Pekkalan korjaamon olemassa olevien asiakkaiden tarpeista. Raskaskin kalusto täytyy pitää puhtaana ja kun toimivaa automaattipesularatkaisua ei lähiseuduilta löytynyt, yhtiön johto päätti investoida uuteen.

”Pesimme aikaisemmin manuaalisesti painepesureilla. Vaikka osa korjaamohallista oli pressuseinällä erotettu, vetää roiskui ympäri hallia. Pesutouhu oli hidasta ja pesutulos ei ollut niin hyvää, kun mitä halusimme tarjota. Tuli tarve panostaa uuteen, varsinkin kun asiakkaamme palvelua pyysivät. Vaikka investointi kokonaisuudessaan oli aika mittava, se kannatti tehdä”, kertoo Pekkalan korjaamon toimitusjohtaja Jukka Pekkala.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×