Nopeus kohtaa laadun – moderni teknologia mullisti autonpesun asiakaskokemuksen

22.9.2023

API Autopesula sijaitsee vilkkaan liikenteen keskuksessa Joensuussa. Yritys on aina ollut tunnettu laadukkaasta palvelustaan, mutta ruuhka-aikoina pesulajono saattoi kasvaa pitkäksi. API Autopesulan yrittäjä Marko Ignatius päätti päivittää pesulaitteistonsa WashTec Race-autonpesukoneeseen vastatakseen kasvavaan kysyntään ja parantaakseen pesuasiakkaiden asiakaskokemusta. WashTec Racen lupaama 20 % nopeampi pesuaika ilman pesutuloksen laadusta tinkimistä oli juuri se, mitä API Autopesula haki. Ja mitä se sai.

Autonpesuliiketoiminnan kasvupyrähdys

Pitkään autotoimialalla työskennellyt Marko Ignatius siirtyi autopesuyrittäjäksi, kun hän hankki API Autopesulan liiketoiminnan vuonna 2020. Silloin käytössä olleeseen tehdaskunnostettuun autonpesukoneeseen päivitettiin v. 2022 uudet ominaisuudet, jotka mahdollistivat pesutapahtuman nopeuttamisen. Koko liiketoiminta otti tuolloin kasvuloikan ja sillä kasvu-uralla yritys on edelleen.

”Autonpesua on harjoitettu tällä liikepaikalla jo pitkään. Kun päätimme kehittää toimintaa entisestä, olimme yhteydessä luottokumppaniimme Prowashiin. Heidän asiantuntijoiden kanssa keskusteltuamme päätimme hankkia uuden pesulaitteiston, jonka uusien ominaisuuksien myötä pystyisimme tarjoamaan asiakkaillemme paremman asiakaskokemuksen”, kertoo API Autopesulan yrittäjä Marko Ignatius.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×