5 vinkkiä, joilla saat tyytyväisemmät asiakkaat ja teet parempaa autonpesubisnestä

24.11.2023

Autonpesubisnes on yksi viime vuosien nopeimmin kasvavista autotoimialan palvelualoista Suomessa. Asiakkaiden tyytyväisyys ja laadukkaat pesutulokset ovat olleet avain monen pesuyrittäjän menestykseen. Panostamalla asiakaskokemukseen ja huippuluokan pesutuloksiin pesuyrittäjä rakentaa vahvaa brändiä, luo uskollista asiakaskuntaa ja erottuu kilpailijoista.

Tässä viisi ajankohtaista vinkkiä, joiden avulla voit parantaa palveluasi ja varmistaa, että asiakkaat palaavat yhä uudelleen.

1. Varmista pesun laatu talvella

Talvi on autonpesubisneksen kannalta kriittistä aikaa. Suolan ja hiekan kerääntyminen autoihin voi vahingoittaa maalipintaa, ja asiakkaat odottavat täydellistä puhdistusta. Varmista, että pesulaitteistosi on säännöllisesti huollettu ja optimoitu talviolosuhteisiin. Tarjoa asiakkaillesi parhaita talvipesuaineita sekä erityispalveluita, kuten alustan pesua, joka poistaa suolan ja lian tehokkaasti, suojaten näin autoa ruosteelta.

2. Puhtaat vanteet jäävät mieleen

Vanteet ovat usein ensimmäinen asia, johon asiakkaat kiinnittävät huomiota pesun jälkeen. Käytä korkealaatuisia vannepesuaineita ja varmista, että pesulaitteistosi harjat pääsevät käsiksi kaikkiin vanteiden koloihin ja nurkkiin. Kiiltävät vanteet tekevät suuren vaikutuksen ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä merkittävästi.

3. Hohtavaa kiiltoa ja pitkäkestoista suojaa auton maalipinnalle

Vaha ei ainoastaan anna autolle upeaa kiiltoa, vaan se myös suojaa maalipintaa. Tarjoa asiakkaillesi eri vahaustasoja: perusvahausta suojaksi ja premium-vahausta lisäkiillolle ja suojalle. Kouluta henkilökuntasi ymmärtämään eri vahaustuotteiden hyödyt, jotta he voivat suositella asiakkaille parhaita vaihtoehtoja.

4. Täydellisen puhtaan auton perusedellytys on tehokas esipesu

Esipesu on ratkaisevan tärkeää lian irrottamisessa ennen varsinaista pesua. Käytä laadukasta esipesuainetta, joka liuottaa lian ja suojaa pintaa naarmuilta pesun aikana. Prowash tarjoaa laajan valikoiman erikoispuhdistusaineita esipesuun. 

5. Laadukkaan pesun varmistavat korkeapainepesu ja tehokas kuivaus

Hyödynnä korkeapainepesua vaikeasti puhdistettaville alueille, kuten pyöräkotelot ja auton alusta. Tämä varmistaa, että auto on perusteellisesti puhdistettu. Lopuksi varmista, että kuivausjärjestelmäsi on huippukunnossa. Ei jälkiä tai vesitäpliä jättävä kuivaus viimeistelee pesuprosessin ja jättää asiakkaan auton näyttämään uudenveroiselta.

Noudattamalla näitä viittä vinkkiä voit taata parempaa palvelua ja saada asiakkaasi lähtemään tyytyväisenä – ja mikä tärkeintä, palaamaan. Prowash auttaa saavuttamaan nämä tavoitteet tarjoamalla markkinoiden parhaat laitteet, pesuaineet ja huoltopalvelut. Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×