Autopesulan biologinen vedenpuhdistusprosessi säästää vettä 90%

13.11.2019

Autopesulan biologinen vedenpuhdistusprosessi

Autopesulan biologinen vedenpuhdistusprosessi

Ympäristöarvot ja vastuullisuus ovat trendeinä jatkuvassa kasvussa myös autonpesuliiketoiminnassa. Kuluttajien vaatiessa ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja ja autonpesuyrittäjien panostaessa vastuullisempaan toimintaan, on markkinoilla tilaus kokonaisuudelle, joka täyttää molemmat tarpeet.

Prowashilta moderni ja ekologinen ratkaisu vedenkierrätykseen

Veden kierrättäminen autopesuloissa on ympäristöystävällistä ja taloudellisesti kannattavaa. Sen hyödyt korostuvat etenkin silloin, kun käytettävän pesuveden määrä on korkea, esim. paljon pesevissä pesukaduissa ja raskaan kaluston pesukaduissa.

Biologisessa järjestelmässä puhdistus perustuu biologiseen bakteerikannan ylläpitämiseen, joka puhdistaa epäpuhtaudet vedestä luonnon omalla prosessilla. Prowashin tarjoamat puhdistuslaitteet tuottaa saksalainen Wasserschmidt, jonka huipputeknologia ja patentoitu Biofilm-prosessi mahdollistavat sen, että vedestä voidaan kierrättää ja uudelleen käyttää jopa 90 prosenttia.

Vedenkierrätys ja biologinen puhdistus patentoidulla Biofilm-prosessilla tuottaa parhaan lopputuloksen.

Lue lisää>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×