Investointi raskaan kaluston pesuun on hyvää bisnestä

28.10.2021

Investointi raskaan kaluston pesuun on hyvää bisnestä

 Monet ajattelevat, ettei raskaan kaluston pesukoneeseen kannata itse investoida. Jos pesuhalli kuitenkin on jo olemassa, itse koneinvestointi tulee nopeasti kuoletetuksi säästyneinä kustannuksina. Pesu voidaan myös ajatella tulosyksikkönä. Pesu voidaan pitää auki maksullisille asiakaspesuille itsepalvelukäytössä ympäri vuorokauden. 

 Jos raskaan kaluston pesupaikan perustaminen tuntuu isolta investoinnilta yhdelle yrittäjälle, toimiva vaihtoehto on perustaa se yhteistyössä toisen yrityksen kanssa.  Jos yhteisten ajoneuvojen määrä on tarpeeksi suuri, pelkästään omien autojen pesu maksaa investoinnin takaisin. Puhumattakaan siitä, että vapaata kapasiteettia myydään asiakaspesuina 24/7. Kysy lisää bisnesmalleista Prowashin edustajilta.

Raskaan kaluston pesu – kustannuspaikasta tulosyksiköksi

Jos pesuhalli on jo olemassa, itse koneinvestointi tulee nopeasti kuoletetuksi säästyneinä kustannuksina. Pesu voidaan myös ajatella tulosyksikkönä. Pesu voidaan pitää auki asiakaspesuille itsepalvelukäytössä ympäri vuorokauden. Prowashin myymät Washtecin autonpesukoneet tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja laitteidensa korkeasta käytettävyysasteesta. Laatunsa takeeksi Washtec antaa raskaan kaluston pesukoneilleen 5 vuoden takuun, mikäli koneessa käytetään Washtecin valmistamia pesukemikaaleja.

Lue lisää ja lataa esite>>

Ota yhteyttä>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×