Pesuaineiden menekinhallinta lisää autonpesuliiketoiminnan kannattavuutta

Autopesuyrittäjät tietävät, kuinka tärkeää on hallita pesuaineiden ja -kemikaalien kulutusta tehokkaasti. Prowash tarjoaa nyt autopesuloille entistä kustannustehokkaamman ratkaisun pesuaineiden menekin reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan.

Fluids-pinnanmittausjärjestelmä on helppo, tarkka ja edullinen

Fluids on helppo, tarkka ja edullinen tapa seurata erikokoisten nesteastioiden ja -säiliöiden nestemäärää reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että autopesuloiden ei tarvitse enää arvailla, kuinka paljon pesuainetta on jäljellä tai milloin on aika tilata lisää. Järjestelmä ilmoittaa automaattisesti, kun säiliön hälytysrajat ylittyvät. Tämä vähentää turhia varastoja ja logistiikkakuluja, mikä puolestaan johtaa huomattaviin kustannussäästöihin.

Miten Fluids toimii?

Erittäin helpon ja toimintavarman asennuksen voi suorittaa laitteen mukana tulevilla ohjeilla ja tarvikkeilla. Pinnanmittaus on mahdollista riippumatta siitä, kuinka suuri säiliö on, kuinka täynnä se on tai kuinka tiheää aine on.

Fluidsin mittauspää asennetaan pesuainesäiliön pohjaan. Järjestelmä kalibroi itsensä automaattisesti, kun säiliön kokonaistilavuus ja nesteen määrä lähtötilanteessa on syötetty. Tämän jälkeen nesteen määrä on tiedossa 1–2 % tarkkuudella. Yksi Fluids-yksikkö voi hallita jopa kymmentä erillistä mittapäätä.

Fluidsin hyödyt autopesuyrittäjille

Reaaliaikainen seuranta: Fluidsin avulla autopesulat voivat seurata pesuaineiden kulutusta reaaliajassa, mikä mahdollistaa nopeat reagoinnit ja vähentää hukkaa. Tiedot voidaan siirtää Exceliin, asiakkaan omiin tietokantoihin ja jopa suoraan ERP-järjestelmään.

Kustannussäästöt: Älykkäiden toimintojen ansiosta turhat varastot poistuvat ja logistiikkakulut laskevat.

Helppo asennus: Fluidsin järjestelmä on suunniteltu niin, että sen asennus on helppoa ja toimintavarmaa. Pakettiin kuuluu myös tarvittava SIM-kortti, ja valmistajan tekninen tuki on helposti tavoitettavissa.

Etävalvonta: Fluidsin järjestelmää voi valvoa mistä tahansa internetyhteydellä varustetulla laitteella. Käyttäjäkohtaiset oikeudet mahdollistavat datan näkyvyyden hallinnan. Etävalvonta voidaan myös liittää Prowashin 24/7 valvontapalveluun.

Katso videolta, miten Fluids toimii>

Ota Fluids käyttöön omassa pesulassasi

Prowashin tarjoama Fluids-pinnanmittaus on merkittävä askel kohti tehokkaampaa ja tuottavampaa pesukemikaalien hallintaa autopesuloissa. Fluidsin innovatiivinen pinnanmittausjärjestelmä tarjoaa autopesuyrittäjille helpon ja tarkan tavan seurata pesuaineiden kulutusta, mikä johtaa parempaan palveluun ja suurempiin säästöihin.

Kerromme mielellämme lisää, miten Fluids tehostaa juuri teidän pesuliiketoimintaanne.

Ota yhteyttä myyntiimme>>

×