Itsepalvelupesun moderneilla lisälaitteilla kannattavaa lisäliiketoimintaa

26.5.2021

Auton itsepalvelupesun suosio on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Monelle autoilijalle se onkin mieluisin tapa pitää hellävaraisesti huolta omasta autostaan. Kasvaneeseen kysyntään ja kiinnostukseen on tarjolla itsepalvelupesulaitteiden lisäksi monenlaisia lisälaitteita, joilla auto saadaan puhtaaksi myös sisältä.

Itsepalvelulaiteinvestoinnilla et vain luo mielikuvaa, vaan saat myös selvää tuottoa

Prowashin tarjoaa suomalaisille pesuyrittäjille Mercurin kattavan itsepalvelupesun lisälaitteiden valikoiman. Tuotteet on suunniteltu ja kehitetty läheisessä yhteistyössä huoltoasemaketjujen ja pesupalveluyrittäjien kanssa. Mercurin tuotteet on kehitetty ja suunniteltu saavuttamaan toiminnallinen tehokkuus, käyttömukavuus, luotettavuus sekä tuotteen pitkä käyttöikä

Itsepalvelulaitteet, kuten autoimuri, matonpesulaite, ilma- ja vesikaappi sekä istuinten pesulaite luovat pesupaikalle ammattimaisen mielikuvan. Saahan asiakas auton puhdistettua sekä ulkoa, että sisältä. Itsepalvelulaiteinvestoinnilla et vain luo mielikuvaa, vaan saat myös selvää tuottoa.

Lue lisää itsepalvelupesun lisälaitteista >>

 Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää moderneista vedenpuhdistukseen ja autonpesuun liittyvistä ratkaisuista ja liiketoimintakonsepteista. Kerromme mielellämme lisää.

 Ota yhteyttä>>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×