Ympäristövaatimusten mukaiset valuma-altaat Prowashilta

30.8.2017

Onko kemikaaliesi säilytys turvallista?

Viranomaiset kiinnittävät aiempaa tarkemmin huomiota pesukemikaalien säilytykseen. Yleinen tulkinta määräyksistä on että ainakin käytössä olevat kemikaalit on säilytettävä valuma-altaissa. Tällöin suurin yksittäinen astia määrittää valuma-altaan koon. Esimerkiksi jos autopesussa esipesuaine on 100 litran tynnyrissä, on valuma-altaan vetoisuuden oltava vähintään 100 litraa. Hoida nyt autopesusi ympäristöasiat kemikaalien osalta kuntoon ja hanki kauttamme laadukkaat valuma-altaat kemikaalien säilytykseen. Meiltä saat valuma-altaita ja vuotosuojakaukaloita useimpiin eri tarpeisiin.

Laadukkaat valuma-altaat täyttävät viranomaisvaatimukset ja ovat tukevat käytössä ja irrotettavan ritilän ansiosta myös helpot puhdistaa. Valuma-altaat soveltuvat hyvin käytössä olevien kemikaalien säilytykseen. Edullisemmat vuotosuoja-altaat soveltuvat kemikaalien varastointiin ja ovat pinottavissa tarvittaessa päällekkäin säilytyksen ajaksi. Tarjolla on myös muita tuotteita mm. kemikaalitilan puhtaanapitoon.

Mikäli sinulla on kysyttävää altaiden mitoituksesta ja käytännön toteutuksesta, ota yhteyttä:

jyrki.lasonen@prowash.fi tai jari.pihlajamaki@prowash.fi

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×