Prowashin maahantuoman Washtecin valikoimista löytyvät myös Rollover -autonpesukoneet. Washtecin Rollover autonpesukoneista löytyy kolmea eri mallisarjaa; Softcare Classic, Softcare Flex ja Softcare Touchless. Lisäksi valikoimistamme löytyvät peruskunnostetut pesukoneet.

Koneita löytyy yksirunkoisina Pro-versioina, markkinoiden nopeimpina kaksirunkoisina Juno-versioina ja lisäksi Takt-versioina, joissa pesu suoritetaan kaksivaiheisesti. Ensimmäisessä pesukoneessa ja pesuhallissa suoritetaan pesu, auto siirretään jälkimmäiseen pesuhalliin ja siellä olevassa pesulaitteessa tehdään vahaus- ja kuivaustoiminnot.

Laitedesign voidaan valita valmiista valikoimasta tai halutessaan sen voi suunnitella kokonaan itse. Koneen ja harjojen värin voi valita useista eri vaihtoehdoista.

Pesulaitteemme myydään aina avaimet käteen paketteina. Tarjoushintaamme kuuluu aina rakennustekninen tarkastelu, jonka avulla varmistetaan että suunnitelmissa on huomioitu pesuun tarvittavat liittymät ja että käytön aikana ei tule rakennusteknisiä yllätyksiä. Teemme hallikatselmuksen, jotta pesulaitteen asennus sujuu jouhevasti ja sovitussa aikataulussa.

Asennuksen jälkeen säädämme koneen ja kemikaalit, jotta pesu- ja kuivaustulos on paras mahdollinen. Lopuksi vielä opastamme laitteen käyttöön ja huoltoon liittyvät asiat pesusta vastaavalle henkilölle. Tarvittaessa avustamme myös pesujen myynnissä asiakkaamme henkilökuntaa. Meille paras mainos on tyytyväinen asiakas.

Tutustu, lue lisää RollOver -koneistamme ja lataa esite Tietopankistamme.

LATAA ESITE
JA LUE LISÄÄ
ROLL-OVER-KONEISTA

”Hyvä pesutulos on tuonut yllättävän suuren keskiostoksen”

Lue lisää
OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

×