Avoimet työpaikat: Huollon työnjohtaja

2.9.2021

Prowash Oy on osa Pohjoismaiden suurinta autonpesuliiketoimintakonsernia ja on markkinajohtaja Suomessa. Konsernin liikevaihto edellisellä tilikaudella oli n. 35 M€ ja palveluksessa on n. 100 henkilöä. Myymme ja markkinoimme sekä kehitämme autonpesukoneita ja palvelukokonaisratkaisuja sekä myymme autonpesukemikaaleja ja huollamme myymiämme laitteita.

Suomessa pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla Petikossa ja haemme nyt sinua työkaveriksi vahvistamaan organisaatiotamme:

HUOLLON TYÖNJOHTAJA

Toimit päivittäisen töiden organisoinnin ja asiakaspalvelutehtävien parissa. Vastaat omasta tiimistäsi, sen tuloksellisuudesta ja tehokkuudesta sekä vaikutat omalla toiminnallasi koko yrityksen toimintaan. Tarvitset työssäsi aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja asiakaslähtöisestä työskentelystä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa hoitaessasi myös päämiesyhteyksiä teknisten kysymysten osalta. Toiminnanohjausjärjestelmä sekä yleiset toimisto-ohjelmistot ovat sinulle luontaisia työkaluja ja sinulla on osaamista niiden käytöstä. Tekninen koulutus on ehdoton etusi.

Olet järjestelmällinen, kokonaisuudet hallitseva tiimipelaaja ja omaat monipuoliset vuorovaikutustaidot. Osaat priorisoida ja toimit tehokkaasti myös kovan kiireen keskellä. Parhaiten sovellut porukkaan avoimen ja positiivisen asenteesi ansiosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät ammattitaitoisessa tiimissä, hyvin voivassa yhtiössä, missä henkilöstöstä pidetään hyvää huolta.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.9.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiina.ekroos@prowash.fi otsikolla työnjohtaja. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Ekroos 7.9.2021 klo 13-15.00 ja 13.9.2021 klo 09-11.00 välisenä aikana, puh. 041 5004554.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×