Asiakastarina: Nopeasti ja edullisesti tuottoisaan autonpesubisnekseen

30.1.2018

Yrittäjänvaihdoksen myötä Neste Lapuan tuote- ja palveluvalikoima tuli uudelleenarvioitavaksi syksyllä 2017. Uusi yrittäjä, Mika Takaluoma tiesi, että autonpesu on huoltoaseman lisäpalveluista yksi tuottoisimmista, joten hän päätti panostaa siihen. Yli 20 vuotta vanha pesukone oli palvellut hyvin, mutta vaati nyt päivitystä uuteen.

Uusi yrittäjä on monesti tilanteessa, jossa pääoma ei alkuun riitä heti kaikkeen. Vaikka uuden autonpesukoneen investoinnin takaisinmaksuaika onkin lyhyt, halusi Mika Takaluoma nopean, riskittömän ja vaivattoman startin omaan pesuliiketoimintaansa. Ratkaisuksi löytyi Prowash ja sen kaksi toisiaan tukevaa konseptia – Elinkaarimalli ja Kunnostettu autonpesukone.

Elinkaarimalli

.. Mallissa ostaja ostaa myyjältä̈ pesulaitteen tuottamia pesuja. Siinä ei osteta pesulaitetta eikä̈ tehdä̈ hankintaan liittyvää̈ rahoitussopimusta. Sopimus voidaan siis irtisanoa irtisanomisajan puitteissa. Tämä̈ helpottaa huomattavasti päätöksentekoprosessia ja mahdollistaa monipuolisemmat yhteistyömallit.

”Vaikka olin juuri aloittanut yrittäjänä, en tarvinnut lisävakuuksia koneen hankkimiseen ja mitään erillisiä rahoitussopimuksia ei tarvinnut tehdä – kaikki paperityöt hoituivat yhdellä Prowashin palvelusopimuksella”, kertoo Neste Lapuan yrittäjä Mika Takaluoma.

Kunnostettu autonpesukone

Prowash tarjoaa mahdollisuuden hankkia uudenveroinen kunnostettu autonpesukone edullisesti. Kaikki kunnostetut SoftCare Pro Renova -autonpesukoneet ovat maailman johtavan autonpesukonevalmistajan Washtecin huipputuotteita. Koneet on kunnostettu Prowashin omalla kunnostamolla testatun ja toimivan prosessin mukaisesti. Koneissa on mahdollisuus hyödyntää Prowashin uusimpia lisätuotteita ja –ominaisuuksia, kuten esimerkiksi erikoisvahoja ja harjoja.

”Päädyin Prowashin kunnostettuun koneeseen, koska Lapualla eivät pesuvolyymit ole erityisen suuria ja per pesu –vuokra pysyi näin kohtuullisena. Oli yllättynyt, kuinka hieno kunnostettu kone on, ulkonäöltään se vastaa ihan uutta. Kaikista parasta oli, että Prowashin Washtec-koneiden pesutulos on erinomainen ja se on taannut minulle jatkuvat asiakasvirrat”, myhäilee Mika Takaluoma.

Nämä kaksi konseptia tekivät mahdolliseksi sen, mitä yrittäjä Mika Takaluoma oli tavoitellutkin. Uusi kone oli asennettuna ja toiminnassa kuukauden päästä hankintapäätöksestä ja Elinkaarimalli mahdollisti kaiken ilman omaa pääomaa.

”Tämä kokonaisuus oli minulle kaikin puolin järkevä vaihtoehto enkä epäröinyt hetkeäkään, kun Prowashin ehdotuksen sain. Riskittömyys, helppous ja vaivattomuus ovat hyötyjä, joita arvostan.

Nyt voin käyttää omia rahojani ja vakuuksiani muun liiketoiminnan kehittämiseen. Kun pesukoneen lisäksi koneen huollot ja korjaukset sekä pesukemikaalit kuuluvat samaan per pesu –veloitukseen, tiedän paljonko yhdestä pesusta maksan rahaa ja mikä on pesusta saamani kate. Tämä on vähän kuin ostaisi yksittäisiä pesuja ja myisi niitä eteenpäin hyvällä katteella”, summaa Mika Takaluoma.

Lue lisää uusien autonpesuyrittäjien tarinoita täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×