Päivitä autopesulasi 24/7 operointiin

12.4.2019

Päivitä autopesulasi 24/7 operointiin

Tee autonpesuliiketoiminnasta entistä kannattavampaa

Moderni teknologia ja kasvanut kuluttajakysyntä ovat tehneet autonpesusta nopeasti kasvavan ja kehittyvän toimialan. Teknologia tukee liiketoimintaa monin tavoin. Autonpesu voi tapahtua täysin automaattisesti, asiakaspalvelukin voidaan hoitaa verkossa tai mobiilisti ja pesulaa voidaan valvoa kellon ympäri.

Lataa esite

Prowash Pesutili – lisätuottoja yrittäjälle 24/7

Prowashin Pesutili on teknologia, joka mahdollistaa kannattavan kuukausimaksullisen pesutoiminnan aloittamisen täysin automatisoidusti.

Pesu tuottaa satoi tai paistoi

 • Kuukausimaksulliset asiakkaat maksavat palvelusta kelistä riippumatta. Pesutulot muuttuvat säännöllisiksi ja helpommin ennustettaviksi ja tuottoja syntyy läpi vuoden.

Asiakkaat ovat sitoutuneita

 • Kun asiakkaat maksavat kuukausipesua sinun liikepaikallesi, hyvin suurella todennäköisyydellä myös käyttävät palvelua. Jos asiakkaat haluavat, he voivat lisäksi ostaa kertapesuja muilta Pesutili-liikepaikoilta.

Myyt pesuja 24/7

 • Teknologia mahdollistaa pesut myös liikepaikan aukioloaikojen ulkopuolella. Prowashilta löytyy palvelumalleja, joilla pesulaa voidaan valvoa 24/7.

Voit oikeasti myydä pesuja

 • Enää ei tarvitse odottaa asiakkaita liikepaikalla. Sopimuksia voi tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. Pesutili mahdollistaa pesujen myynnin esim. messuilla, asiakastapahtumissa ja myyntikäynneillä.

Tunnet asiakkaasi ja pesutoimintasi kannattavuuteen vaikuttuvat seikat

 • Pesutilin analytiikka kertoo milloin ja mitä pesuja asiakkaasi pesevät, voit miettiä kampanjoita siten, että maksimoit pesuhallisi kapasiteetin käytön ja kannattavuuden.

Prowash 24/7 valvontapalvelu –pesulasi voi olla aina auki

Haluaisitko pitää pesulaasi auki aina, mutta et uskalla, ellei joku valvo sitä? Olemme kehittäneet ratkaisun, jolla pesulaasi voidaan valvoa aina ja milloin tahansa ja ongelmatilanteissa apu saadaan paikalle nopeasti.

 • Valvontapalvelu laajenee halutessasi 24/7 asiakaspalveluksi pesulasi asiakkaille. Asiakaspalvelu kykenee auttamaan asiakastasi useimmissa ongelmatilanteissa etäyhteyden avulla kellon ympäri.
 • Akuuteissa ongelmissa pesulaasi saadaan nopeasti paikalle vartija asiakastasi auttamaan. Näin varmistat mahdollisimman hyvän asiakaskokemuksen myös ongelmatilanteissa ja toisaalta mahdollistat pesulasi toiminnan ilman jatkuvaa miehitystä.
 • Autonpesukoneessa on oma diagnostiikkajärjestelmänsä. Mikäli jokin koneen turvalaitteista aktivoituu esimerkiksi asiakkaan ajaessa väärin pesuun, antaa pesulaite siitä automaattisen vikailmoituksen.
 • Vikailmoitus välittyy valvomoon. Valvomo on valmiudessa 24/7. Valvomo voi myös avata puheyhteyden pesuhalliin ja ohjeistaa asiakasta. Toki asiakas voi aina myös soittaa pesuhallissa olevaan valvontakeskuksen puhelimeen.
 • Valvomo ottaa suojatun yhteyden autopesulaitteeseen ja pesuhallin kameralaitteistoon. Valvomossa on autonpesulaitteen etähallintapaneeli, jonka avulla valvomo voi ohjata pesukoneen toimintaa, esim. nostaa kattoharja ylös, avata ovet, tms.
 • Valvomo voi seurata myös kiinteistöteknisiä valvontakohteita, kuten pesuhallin ovat. Tällä varmistetaan, että esim. talvella pesuhalli ei jäädy oven auki jäämisen vuoksi.
 • Palveluun kuuluu kameralaitteistojen ja valvomopalvelun lisäksi ilmoitus asiakkaan valitsemalle taholle, mikäli ongelmaa ei pystytä etätoiminnoilla ratkaisemaan.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää Pesutilistä, Valvontapalvelusta sekä Prowashin muista konsepteista, joilla pidät pyörät pyörimässä ja liiketoiminnan tuottamassa 24/7.

Lataa esite

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×