Auton itsepalvelupesu on hyvää liiketoimintaa

11.6.2018

Auton itsepalvelupesu

Auton itsepalvelupesu on yleistymässä Suomessa. Useita liikepaikkoja on jo olemassa ja kuluttajien tietoisuus tästä ekologisesta pesuvaihtoehdosta on kasvussa. Noin 10% kuluttajista on kokeillut itsepalvelupesua, mutta alueilla, joissa itsepalvelupesupaikkoja jo löytyy, on penetraatioaste yli 20%.

Itsepalvelupesun asiakaskunta jakautuu kuluttajiin, jotka pitävät autonpesusta ja tekevät sen mielellään itse ja toisaalta asiakkaisiin, jotka eivät halua maksaa autonpesusta automaattipesun hintaa.

Prowash tarjoaa auton itsepalvelupesuratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Prowashilta löytyy monipuoliset ratkaisut sekä sisätiloihin asennettavissa yhden pesupaikan Washmaster-ratkaisuista, että usean pesupaikan rack-ratkaisut sekä ulko- että sisätiloihin.

Lue lisää ja lataa esite.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×