Autokeskus Raisio vie autonpesunsa uudelle tasolle

28.3.2021

Autokeskuksen Raision toimipiste päätti päivittää autonpesulaitteensa tähän päivään ja investoida teknologiaan, jolla se pystyy nyt paremmin erottautumaan kilpailijoista ja ennen kaikkea tarjoamaan paremman asiakaskokemuksen nykyisille ja uusille asiakkailleen. Samalla se mullisti omien vaihto- ja esittelyautojen päivittäisen pesemisen.

Automaattipesu nopeuttaa pesuprosessia ja tuo kustannussäästöjä

Autonpesu on perusarkea ja päivittäistä toimintaa jokaisessa autoliikkeessä. Autoliikkeen omien autojen pitäminen aina puhtaana on välttämätöntä hyvän brändimielikuvan luomisessa. Jotta asiakaskokemus olisi täydellinen on koeajoautojen ja vaihtoautojen oltava aina viimeisen päälle puhtaina. 

”Meillä pelkästään vaihtoautojen ja esittelyautojen vuosittaiset pesumäärät ovat olleet n. 6 000 pesua vuodessa. Meille on ensisijaisen tärkeää kaikin keinoin tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja puhdas ja kiiltävä auto on tässä suhteessa ihan perusasia. Nyt, kun meillä on tuliterä pesukone kaikilla herkuilla, niin uskomme, että voimme tarjota asiakkaillemme tätä lisäarvoa paljon kustannustehokkaammin”, kertoo Autokeskus Raision autotalonjohtaja Jari Virtanen.

Lue lisää >>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×