Uusi autonpesukone mullisti liiketoiminnan kannattavuuden

15.4.2019

Prowash asiakastarina

Uusi autonpesukone mullisti liiketoiminnan kannattavuuden

Neste Oulaisen yrittäjä Veli Tuomikoskella on pitkä kokemus huoltamoliiketoiminnasta. Jo vuosien ajan hän on ymmärtänyt lisäpalveluiden välttämättömyyden sekä kannattavan liiketoiminnan että asiakastyytyväisyyden ja asiakaspidon kannalta. Yksi tärkeimmistä lisäpalveluista autoilevalle asiakkaalle on autonpesu. Uuden autonpesukoneen hankinta antoi koko liiketoiminnalle jättiloikan eteenpäin.

Uuden autonpesukoneen hankinta oli helppo päätös

Kun vanha autonpesukone oli tullut tiensä päähän ja tarve uudelle investoinnille tuli ajankohtaiseksi, Veli Tuomikoskelle oli selvää minkälaisen koneen hän halusi. Kokemukset kahdesta aikaisemmasta laitteesta olivat huonot ja nyt oli aika investoida markkinoiden parhaaseen.

”Tunnen laitetoimittajat hyvin. Kun nyt pääsin aloittamaan uudestaan puhtaalta pöydältä, minulle oli selvää, että laitteen täytyy olla Prowashin Washtec. Soittelin muutamalle tutulle yrittäjälle, jolla vastaava kone oli käytössä. Palaute oli kaikilta erittäin positiivista, joten päätös oli minulle lopulta helppo”, kertoo Neste Oulaisen kauppias Veli Tuomikoski.

Asiakkaan keskiostoksen kasvu siivitti kannattavuuden nousuun

Pesuyrittäjän liiketoiminnan kannattavuuteen vaikuttavista tekijöistä asiakkaan keskiostoksen suuruus on yksi tärkeimmistä. Uudet ominaisuudet mahdollistivat Neste Oulaisessa uusien pesuvaihtoehtojen tarjoamisen ja sitä kautta hintojen tarkistamisen. Asiakas maksaa pesusta nyt mielellään enemmän, kun rahalla saa nyt enemmän.

”Asiakkaan keskiostos on kasvanut lähes 50%. Tällä on ollut huima vaikutus autonpesuliiketoimintamme kannattavuuteen. Näillä volyymeilla investointi uuteen koneeseen maksaa itsensä takaisin 2-3 vuodessa”, myhäilee Veli Tuomikoski, ja jatkaa: ”Kaikkein tärkeintä on kuitenkin hyvä pesutulos ja tyytyväinen asiakas. Ne takaavat, että asiakas tulee meille uudestaan.”

Lue Neste Oulaisen koko tarina ja muut Prowashin asiakastarinat täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×