Aloita autonpesubisnes tai hanki uusi pesukone ilman koneinvestointia

24.8.2020

Autonpesubisnes vauhtiin helposti ja nopeasti

Prowashin tarjoaman ainutlaatuisen autonpesun Elinkaarimallin kautta pesuyrittäjä saa pesukoneen käyttöön kiinteällä per pesu –veloituksella ja pääsee aloittamaan liiketoiminnan ilman mittavia alkuinvestointeja. Elinkaarimalli ei ole rahoitussopimus vaan palvelukonsepti, jossa pesuyrittäjä pääsee nopeasti hyödyntämään markkinajohtajan huippulaitteita ja toimivaa liiketoimintakonseptia.

Elinkaarimalli sopii erinomaisesti yrityksille, jotka eivät halua tai pysty tekemään suurehkoa alkuinvestointia. Se sopii myös hyvin yrittäjille, jotka haluavat päästä nopeasti harjoittamaan pesuliiketoimintaa ilman, että perustamisvaiheessa sitoutuu paljon pääomia koneisiin ja laitteisiin.

Elinkaarimalli on myös hyvä mahdollisuus aloittaa uusi bisnes ja saada uusia tulovirtoja nykyisen liiketoiminnan rinnalle esim. autokauppiaille, autonvuokraajille tai leasing-yhtiöille, joilla on iso oma autokanta.

Elinkaarimallissa yrittäjälle tarjotaan pesukone käyttöön kiinteällä per pesu –veloituksella. Pesulaite, sen huollot ja korjaukset sekä koneen käyttämät pesuaineet – kaikki laskutetaan toteutuneen pesumäärän mukaisesti. Erillisiä leasing-, vuokra- tai muita rahoitussopimuksia ei tarvita. Kaikki sisältyy palvelusopimukseen. Mitään lisävakuuksia itse laitteelle ei tarvita.

Elinkaarimallin palvelusopimus tehdään aina asiakaskohtaisesti. Aluksi arvioidaan paikan pesupotentiaali, tehdään katselmus liikepaikan fyysisistä puitteista ja määritetään pestävä ajoneuvokalusto ja pesutuotteet. Tämän jälkeen valitaan liikepaikalle soveltuva pesulaite, ylläpidon palvelutaso ja käytettävät kemikaalit. Kun palvelusopimus on tehty, laitetaan uusi pesukone tilaukseen. Asennuksen ja koulutuksen jälkeen voidaan aloittaa pesutoiminta. Niin helppoa se on.

Lue lisää Elinkaarimallista>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×