Suomalaiset autoaan pesevät kuluttajat pesevät autonsa keskimäärin 11 kertaa vuodessa. Näistä pesuista noin puolet pestään omilla pesuvälineillä. Automaattipesukoneissa pestään noin 40 % pesuista ja loput autopesut jakautuvat itsepalvelupesuloiden ja käsinpesupalvelun kesken. (Lähde: Prowash autonpesututkimus 04/2012, Think If Laboratories Oy, autonpesukone)

Valitse autonpesukone ja autonpesulaitteet oikein

Automaattisissa autonpesulaitteissa joko auto liikkuu pesulaitteiden läpi (pesukatu) tai autonpesukone liikkuu auton yli (roll over -kone) pesten auton automaattisesti.
Itsepalvelupesussa pesuvälineet ja –kemikaalit tuodaan helposti asiakkaan saataville, mutta auton pesun asiakas tekee itse. Automaattipesu voi olla myös miehitetty, jolloin osa pesuvaiheista suoritetaan käsin. Pesulaitteet voi toimia myös täysin itsenäisesti ilman lähistöllä olevaa henkilökuntaa. Palveluvalikoimastamme löytyy palvelu, jonka avulla pystytään varmistamaan, että miehittämätön liikepaikka on koko ajan valvottuna.

Muista myös itsepalvelupesulat

Itsepalvelulaitteet, kuten autoimuri, luovat pesupaikalle ammattimaisen mielikuvan. Saahan asiakas auton puhdistettua sekä ulkoa, että sisältä. Itsepalvelulaiteinvestoinnilla et vain luo mielikuvaa, saat myös selvää tuottoa.

Pesularatkaisut kaikkiin tarpeisiin ja liiketiloihin

Autonpesulaitevalikoimistamme löytyvät pesulaitteet raskaalle kalustolle ja vedenkierrätysjärjestelmät. Re
montoimme olemassa olevan pesuhallisi tai rakennamme sinulle jopa kokonaan uuden pesuhallin. Investointien rahoittamiseksi valikoimistamme löytyy erilaisia rahoitusvaihtoehtoja.

autonpesukone, autonpesulaitteet       autonpesukone     autonpesukone, autonpesulaitteet

×