Autonpesulaitteen huolto pidentää pesukoneen ikää ja takaa kannattavan toiminnan

Kaikki uudet WashTec-pesulaitteet on varustettu etäyhteydellä. Tällöin huolto-organisaatiomme voi seurata pesutapahtumia, lukea vikahistoriaa ja tarkkailla pesulaitteen ohjelmaparametrejä sekä tehdä vikadiagnostiikkaa laitehäiriöstä ajasta ja paikasta riippumatta. Näin Autonpesulaitteen huolto onnistuu aikaa ja rahaa säästäen.

Prowash - Autonpesulaitteen huolto etäyhteydellä

Huoltowebbimme avulla saat reaaliaikaisen tiedot pesukoneesi statuksesta; avoimet häiriöilmoitukset, huoltohistorian ja näet laitteen statustiedot, kuten kokonaispesumäärä, pesulaitteen uptime-%, keskimääräiset huoltomme vasteajat. Voit myös tehdä häiriöilmoitukset kellon ajasta riippumatta.

Määräaikaishuollot ovat tärkeä osa huoltoa. Määräaikaishuollon yhteydessä tarkistetaan koneen toiminta, tehdään tarvittavat huoltotyöt ja vaihdetaan määrävälein uusittavat varaosat varaosavaihto-ohjelman mukaisesti. Määräaikaishuollot tehdään koneelle 7500 pesun välein. Määräaikaishuollon yhteydessä tehdään koneelle kuntokartoitus tulevia korjaustarpeita silmällä pitäen.

Laiterikot tapahtuvat silloin, kun pesulaitteella on eniten käyttöä. Huoltosopimuksen avulla laiterikot voidaan minimoida ja toimintavarmuus maksimoida. Sopimuspohjaisissa huoltomalleissa annamme vasteaikalupauksen ja jopa toiminta-astetakuun.

×