Prowashin Tietopankki tarjoaa hyödyllistä tietoa autonpesuun ja autonpesuliiketoiminnan tehokkaaseen pyörittämiseen liittyen. Olemme koonneet tähän osioon oppaita, esitteitä sekä videoita, joiden kautta kerromme mitä kaikkea menestyksekkääseen autonpesuliiketoimintaan kuuluu.

Tutustu Tietopankkiimme. Jos tarvitset lisätietoa niin ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Täältä löydät oppaat, joissa kerromme miksi autonpesu on kannattavaa liiketoimintaa ja miten sitä voidaan edelleen kehittää.  Tutustu oppaisiimme ja ota yhteyttä niin tehdään yhdessä pesuliiketoiminnastasi kannattavampaa.

Oppaat

Tutustu eri autonpesutuotteidemme esitteisiin ja lue miksi nämä tuotteet tekevät Prowashin tarjoomasta ainutlaatuisen Suomen markkinoilla. Jos tarvitset lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme niin ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.

Esitteet

Katso autonpesun videot ja tutustu miten autonpesulaitteet, eri tuotteet ja konseptit toimivat. Washtec on maailman suurin autonpesulaitevalmistaja. Se valmistaa noin 4000 pesulaitetta per vuosi ja joka päivä pestään noin 2.000.000 autoa Washtecin laitteilla.

Videot
×