Autonpesuketju tarjoaa myös autonhoitopalveluita

27.8.2018

Juhlapesu on maailman ensimmäinen digitaalinen autopesuverkosto, jolla on Suomessa 29 autopesulaa. Nopeasti laajentunut ketju on saavuttanut autonpesijöiden suosion tarjoamalla kuukausimaksullisia pesuohjelmia sekä autontunnistukseen perustuvaa teknologiaa ja mobiiliapplikaation, jolla asiakas voi mm. valita pesuvaihtoehdon sekä nähdä jonon reaaliaikaisesti.

Hyödyntääkseen olemassa olevia asiakasvirtoja ja palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin, Juhlapesu täydensi palveluvalikoimaansa autonhoitopalveluilla. Niitä ovat mm. käsinpesu, sisäpuhdistukset, erilaiset pintakäsittelyt ja vahaukset, renkaanvaihdot, nesteiden lisäykset ja kiveniskemien korjaus. Autonhoitopalveluita tarjotaan ensimmäisenä Juhlapesun Konalan toimipisteessä ja asiakkaat ovat ottaneet uudet palvelut lämpimästi vastaan. Palvelut tuottaa Prowashin kumppani Jetwash Oy.

Lue koko asiakastarina täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×