Pesukadut rakentuvat moduuleista, joita löytyy valikoimistamme satoja eri vaihtoehtoja.

Pesukaduilla pystytään pesemään jopa yli 100 autoa tunnissa. Tyypillisesti Suomessa käytössä olevien pesukatujen kapasiteetti on alle 50 autoa tunnissa. Pesukadut rakentuvat moduuleista, joita löytyy valikoimistamme satoja eri vaihtoehtoja. Moduulit valitaan ja pesukatu suunnitellaan halutut pesutuotteet ja pesuhallin ominaisuudet huomioon ottaen.

Mikäli harkitset uuden pesukadun investointia, suosittelemme että pesuhallin mitta on vähintään 24 m. Tällä tavoin saadaan pesukadun kapasiteetti yli 50 autoon tunnissa pesutuloksen kärsimättä ja korkean lisäarvon vahausoptiot mukaan. Jos rakennusteknisesti on mahdollista lisätä hallin mittaan vielä muutama lisämetri, pystytään mukaan ottamaan myös muita korkean lisäarvon lisäoptioita.

Washtec-pesukatuihin mahtuvat myös pakettiautot ja suuremmat maasturit sekä SUVit. Vakiopesukorkeus ja –pesuleveys on 2,4 m.

Katso miten Washtecin ainutlaatuinen lineaaritekniikka varmistaa parhaan mahdollisen pesutuloksen myös korkeilla kuljetinnopeuksilla

Erinomaisiin tuloksiin markkinajohtajan automaattilaitteilla

Automaattipesukoneita valittaessa keskeisiä kysymyksiä ovat; paljonko pesukapasiteettia tarvitaan, eli kuinka suuri on pesupaikan pesupotentiaali ja millaisia pesutuotteita asiakkaille halutaan tarjota. Myös käytettävissä oleva pesuhalli ja tilat ratkaisevat pesulaitteen valinnassa.

Kaikista koneista löytyy markkinajohtajan tarjoamat edut:

  • Korkea uptime; koska koneiden pitää toimia silloin kun asiakkaita on
  • Laadukas pesutulos; siksihän asiakkaat pesuun tulevat
  • Turvallinen pesutapahtuma; koska huono maine kiirii
  • Pesun keskihintaa nostavat tuotteet; koska hinta ei ole ratkaiseva tekijä pesupaikan valinnassa, mutta pesutoiminnan kannattavuudelle sillä on valtava merkitys
  • Pesumäärää kasvattavat tuotteet; koska asiakkaat ovat valmiita pesemään useammin, jos heille pystytään tarjoamaan helpompi tapa pestä

Laitteiden varustus ja pesuohjelmat tehdään aina yksilöllisesti. Washtec-pesulaitteiden energiankulutus on pieni. Pesulaitteet liitetään vain kylmävesilinjaan, kuumaa vettä niissä ei tarvita. Pesulaitteisiin pystyy asentamaan monia korkean lisäarvon optioita, joilla pesun keskihintaa ja pesumääriä pystyy nostamaan.  Tutustu näihin tarkemmin sivustoillamme tai ole yhteydessä myyntimme.

Washtec on selkeä laatu- ja innovaatiojohtaja maailmassa. Washtecin liikevaihto on yli kaksi kertaa suurempi kuin seuraavaksi suurimmalla kilpailijalla. Yksin Euroopassa on yli 35.000 Washtec pesulaitteistoa asennettuna. Washtec on nettovelaton, kannattava, pörssilistattu yhtiö. Washtec-pesulaite on turvallinen ratkaisu pitkäaikaiseen investointiin.

Tutustu, lue lisää pesukaduista ja lataa esite Tietopankistamme.

LATAA ESITE
JA LUE LISÄÄ
PESUKADUISTA

”Pesukoneen päivitys toi 25% paremman keskihinnan”

Lue lisää
OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

×