Prowashin laskurit tarjovat hyödyllisiä arvioita autonpesuliiketoiminnan tehokkaaseen pyörittämiseen liittyen. Olemme koonneet tähän osioon laskurit, joiden avulla voi itse laskea eri skenaarioita ja arvioida itse, mikä tekee menestyksekkään autonpesuliiketoiminnan.

Kuukausimaksullisen autonpesun suosio on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Autonpesuyrittäjän näkökulmasta hyötynä ovat olleet kasvaneet pesumäärät, liikevaihto ja myyntikate.

Kuinka paljon kuukausimaksullinen konsepti sitten tuo lisäeuroja? Laske laskurilla!

Pesutililaskuri

Prowash tarjoaa autoliikkeille Prowash CARe –konseptin, joka paketoi auton säännölliseen ylläpitoon liittyvät palvelut ja tuo asiakkaat autoliikkeen tontille.

Kuinka paljon Prowash CARe -konsepti sitten voi tuoda lisäeuroja? Laske CARe-laskurilla mitä se voisi merkitä teidän yrityksessänne.

CARe-laskuri

ProWash tarjoaa monipuoliset auton itsepalvelupesuratkaisut erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

Kuinka paljon itsepalvelupesukonsepti sitten voi tuoda lisäeuroja? Laske itsepalvelupesulaskurilla mitä se voisi merkitä teidän yrityksessänne.

Itsepalvelupesu

Prowash tarjoaa kiinteistönomistajille liiketoimintakonseptin, joka lisää vuokralaistyytyväisyyttä ja tekee koko liikekiinteistöstä kiinnostavamman.

Kuinka paljon Prowash-konsepti sitten voi tuoda lisäeuroja? Laske Kiinteistö-laskurilla mitä se voisi merkitä teidän kiinteistössänne.

Kiinteistöille
×