Raskaan kaluston pesulla voi tehdä kannattavaa liiketoimintaa

21.9.2020

Raskaan kaluston pesulla voi tehdä kannattavaa liiketoimintaa

Monet ajattelevat, ettei raskaan kaluston pesukoneeseen kannata investoida. Jos pesuhalli on jo olemassa, itse koneinvestointi tulee nopeasti kuoletetuksi säästyneinä kustannuksina. Pesu voidaan myös ajatella tulosyksikkönä. Pesu voidaan pitää auki asiakaspesuille itsepalvelukäytössä ympäri vuorokauden.  Prowashin valikoimista löytyvät sekä asiakashallinta- ja laskutusjärjestelmät että tarvittavat valvontamallit, joilla pesuhallia voidaan valvoa 24/7. Raskaan kaluston pesu ja liiketoiminta on kannattavaa yllättävän pienilläkin pesumäärillä.

Lisää tietoa raskaan kaluston pesusta

Lue lisää>>

Lataa opas>>

Ota yhteyttä>>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×